Nutralong Pharmachem Co., Ltd. jest wyspecjalizowanym dostawcą wysokiej jakości surowców dla rynków żywności i napojów, suplementów diety i żywienia zwierząt. Nasza oferta obejmuje naturalne substancje słodzące, środki dla zdrowie stawów, witaminy, minerały, aminokwasy i ekstrakty ziołowe. Przestrzegamy przepisów EC i FDA, dostarczamy rozwiązania i gotowe produkty w oparciu o potrzeby klientów. Ja...
...Xylitol to słodzik z rodziny polioli, występujący w niewielkich ilościach w wielu owocach i warzywach (truskawki, jabłka, kalafior, kukurydza…).
Jego zalety metaboliczne sprawiają, że xylitol jest substytutem cukru, który oferuje smak i wygląd cukru, a jednocześnie jest dobrze tolerowany.
Xylitol jest polecany osobom poszukującym naturalnego substytutu tradycyjnego cukru. Z punktu widzenia kalorycznego, xylitol ma 240 kcal/100 g, podczas gdy tradycyjny cukier ma 398 kcal/100 g.
Sweet Ingredients jest Państwa doradczym dystrybutorem naturalnych słodzików jako substytutów cukru i dodatków do żywności, koncentrując się na niskoglikemicznym, przyjaznym dla zębów substytucie cukru, takim jak ksylitol. Inne kategorie, takie jak cukier kokosowy bio, izomaltuloza itp., są dostępne jako produkty.
Nasza oferta produktowa pomaga Państwu w różnorodny sposób optymalizować procesy pr...
...Ekologiczny proszek stewiowy to naturalnysłodzik pozyskiwany z liści rośliny Stevia rebaudiana, uprawianej bez użycia pestycydów czy nawozów chemicznych. Jest przeznaczony do zastąpienia tradycyjnego cukru w różnych produktach spożywczych i napojach, oferując zdrowszą i bezkaloryczną alternatywę.
Nasz ekologiczny proszek stewiowy stanowi idealne rozwiązanie dla przemysłu spożywczego, który pragnie oferować zdrowsze produkty, nie rezygnując z ulubionego słodkiego smaku konsumentów.
...Proszek lucumy uzyskuje się poprzez suszenie całego owocu (nasiona, miąższ i skórka) oraz jego dalsze mielenie, co czyni go integralnym proszkiem.
KORZYŚCI
Proszek lucumy to niezwykły naturalny energetyk, dostarczający błonnika, potasu, witaminy B3 oraz karotenoidów. Dodaje energii do wykonywania codziennych czynności w sposób normalny i jest bogaty w niacynę (witamina B3). Dzięki temu stymuluje...
...Pochodzenie erytrytolu: Erytrytol to naturalnysłodzik, który występuje w niektórych owocach (m.in. arbuzie, winogronach i gruszkach) oraz grzybach. Erytryt jest jedynym naturalnym poliol i jest wytwarzany w procesie fermentacji glukozy z użyciem naturalnych enzymów. Proces produkcji, zbioru i przetwarzania erytrytolu. Po fermentacji erytrytol jest suszony, filtrowany i oczyszczany. Po tym...
...ONSTEVIA NATURALNYSŁODZIK 250g.
Naturalnysłodzik pochodzący z rośliny stewia oraz innych składników naturalnych.
Z niesamowitym smakiem w formie kryształków.
Zamiennik cukru w każdej sytuacji.
Dostępny w opakowaniach typu doy o wadze 250g.
Ten sam słodki smak i posmak jak cukier (bez gorzkiego posmaku).
Ta sama użyteczność jak cukier (stosunek 1:1).
Ta sama forma kryształków jak cukier.
Ta...
...Koncentrat topinamburu (TLA-Bx® 65)
Proszek topinamburu (TLA-Bx® 95)
Jest to pasza
Koncentrat soku z topinamburu (TopiLac®)
Laktogenicznie fermentowany
TopiSweet gęsty sok z topinamburu
Z wysoką zawartością naturalnej fruktozy - jako naturalnysłodzik
Syrop matka z topinamburu
Używany do wzbogacania soków owocowych i warzywnych w rozpuszczalne błonnik pokarmowy lub jako naturalnysłodzik
Wytłoki winogronowe z topinamburu
Produkt uboczny przetwarzania topinamburu, idealna pasza o wysokiej wydajności...
...Korzyści: mąka z karobu stała się popularna w ostatnich latach jako zdrowa alternatywa dla kakao, szczególnie wśród rodziców, którzy unikają podawania kakao swoim dzieciom z powodu jego właściwości stymulujących. Oprócz tego, że przypomina kakao smakiem i wyglądem, w pewnych aspektach jest lepszym wyborem, ponieważ działa również jako naturalnysłodzik, podczas gdy kakao potrzebuje dodatkowego...
... swój łagodny smak, biały kolor i niską zawartość kalorii. Jej niska cena, niska higroskopijność i rozpuszczalność w wodzie przyczyniają się do jej popularności. Może być stosowana w produkcji ciast, wyrobów cukierniczych i czekolady jako wzmacniacz smaku i słodzik. Laktoza jest ważnym składnikiem w zastosowaniach farmaceutycznych i żywieniowych.
...Produkt zawierający wszystkie aminokwasy egzogenne w formie proszku. Źródłem słodyczy jest naturalnysłodzik - glikolizydy stewiolowe. Produkt odpowiedni dla wgan. Przykładowa formulacja.
...% Błonnik: 5,8g Białko: 0g - 0% Sól: 0,05g - 1% * wartość referencyjna żywności <strong> Zastosowanie syropu agawowego </strong> najczęściej stosuje się do słodzenia ciast i deserów, a także jako słodzik do herbaty.
...Erytrytol to naturalnysłodzik o niskiej kaloryczności, idealny dla osób szukających alternatywy dla tradycyjnego cukru. Charakteryzuje się wysoką czystością oraz doskonałą rozpuszczalnością, co sprawia, że jest łatwy do stosowania w różnych produktach spożywczych. Zazwyczaj mamy duże zapasy na magazynie, a także oferujemy sprzedaż w mniejszych ilościach, od 500 kg do 3 ton. W przypadku większych zamówień, powyżej 20 ton, możemy zorganizować dostawę w ciągu 3-5 dni.
...Cukier daktylowy to naturalnysłodzik wytwarzany z suszonych daktyli (Zahedi), które zostały zmielone na drobny proszek. Zachowuje naturalną słodycz, smak i składniki odżywcze daktyli, co czyni go zdrową alternatywą dla cukrów rafinowanych. Cukier daktylowy ma bogaty, karmelowy smak, który dodaje głębi potrawom i może być używany w różnych przepisach. Jest również bogaty w niezbędne składniki...
...Erytrytol to naturalny alkohol cukrowy/poliol zatwierdzony do stosowania jako dodatek do żywności na całym świecie. Erytrytol jest prawie 70% słodszy od cukru i stosowany jest jako słodzik masowy. Erytrytol został odkryty w 1848 roku i występuje naturalnie w niektórych owocach oraz fermentowanych produktach spożywczych. Profil smakowy erytrytolu jest bardzo podobny do cukru. Jest on niepróchniczy...
...Xylitol Naturel
Czy znasz Xylitol? Pochodzący z kory brzozy, Xylitol to 100% naturalnysłodzik, odkryty przez fińskich naukowców ponad sto lat temu. Xylitol jest substytutem cukru pochodzącym z brzozy, cenionym za swój słodki smak i teksturę podobną do tradycyjnego cukru. Oferuje niskokaloryczną alternatywę o niskim indeksie glikemicznym, co czyni go popularnym wyborem dietetycznym dla tych...
... prostu nie chcą już używać cukru.
Jest 3 razy słodszy od cukru.
Słodzik granulowany został wygodnie zapakowany w saszetki 1,3 g (odpowiednik łyżeczki cukru), aby można go było używać w biurze, restauracjach, kawiarniach czy hotelach.
Słodzik ma najwyższą jakość, uzyskaną dzięki CO-KRYSTALIZACJI, metodzie, która pozwoliła nam nie dodawać substancji przeciwzbrylających. Nie zawiera: maltodekstryny, inuliny, dekstrozy, laktozy ani sztucznych słodzików, takich jak aspartam, sacharyna czy cyklamat. Nie jest również źródłem fenyloalaniny. Jest naturalny i bardzo dobrze tolerowany przez organizm.
...Słodzik stewia jest 20 razy słodszy od cukru. Produkt w 100% naturalny. Forma produktu: proszek. Jest wygodny do słodzenia napojów, twarogu, wypieków i płatków.
Waga: 40 g
Słodszy od cukru: 20 razy...
...krystaliczna fruktoza w jakości spożywczej, pozyskiwana z cukru buraczanego.
- najsłodszy naturalny wybór dla producentów wysokiej jakości żywności i napojów.
- Bez GMO i bez alergenów
z cukru buraczanego: 100%
Rozmiar: 25 kg
Format: Worek...
...Bio-burak w proszku ma różne kolory, takie jak różowy, fioletowy, pomarańczowy i czerwonobrązowy, w zależności od koloru buraków. Proces jest dość chaotyczny, ponieważ burak jest silnym barwnikiem. Bogaty w składniki odżywcze proszek z buraka jest wszechstronnym materiałem, który może być wykorzystywany w kuchni oraz w przemyśle kosmetycznym. Łatwy do przygotowania proszek z buraka znalazł swoje miejsce jako naturalnysłodzik, barwnik lub suplement diety.
...Kokos to ważny składnik w naszym kraju. To nie tylko owoc, który orzeźwia w tropikalnym upale, ale także podstawowy składnik kuchni indonezyjskiej. Na przykład, z tego owocu możemy produkować mleko kokosowe zwane „santan”, które jest używane w przygotowywaniu naszych potraw.
Ponadto, z kokosa możemy również produkować cukier kokosowy, naturalnysłodzik idealny do zastąpienia tradycyjnego cukru...
...Ciastka zrobione z użyciem stewii i fruktozy, ozdobione marmoladą. Pakowane w kolorowe opakowanie, ważące 165 g. Stewia to naturalnysłodzik, który często jest używany do nadawania słodkiego smaku produktom. Liście tej rośliny są wykorzystywane do produkcji syropu, który następnie stosuje się zamiast cukru.
Produkty na bazie stewii są polecane dla osób z nadwagą, cukrzycą, zaburzeniami...