Tymianek to rodzaj roślin z rodziny jasnotowatych. Rodzaj ten obejmuje ponad 300 gatunków. Są to rośliny płożące lub poduszkowate, które noszą małe, j...
Sól truflowa jest produkowana z czarnego trufla, aromatu truflowego oraz składników pochodzących z różnych roślin, takich jak oliwki i czarny trufel, ...
Pochodzące z Azji Środkowej, soczewice należą do najstarszych i najbardziej cenionych roślin strączkowych na starym świecie. Tradycyjnie znane z przyg...
Dobre Słone pastylki to krótkie, solidne cukierki o słonym smaku. Te pyszne cukierki od Meenk są przyjemnie twarde do żucia i pełne smaku. Dodatkowo s...
WSKAZANIA
Sale in Gocce to pierwsza ciecz solna o niskiej zawartości sodu, pozyskiwana z wody morskiej. Dzięki innowacyjnemu systemowi produkcji, któ...
Masło shea to tłuszcz roślinny pozyskiwany z orzechów drzewa shea (Vitellaria paradoxa), które rośnie głównie w Afryce Zachodniej. Używane od wieków z...
Masło kakaowe to naturalny tłuszcz pozyskiwany z ziaren kakao, głównie z odmian Theobroma cacao, które są szeroko uprawiane w Afryce. Afrykańskie masł...
Obrane nasiona Sacha Inchi, certyfikowana jakość bio, sól bio i cukier bio
Opakowanie podstawowe
200 g, szklany pojemnik z zakręcaną pokrywką.
Opako...
Kawałki masła kakaowego, zwane również pastylkami, są małe i jednorodne. Są idealne do precyzyjnego dozowania. Szybko się topnieją, co ułatwia ich włą...
Masło kakaowe to naturalny tłuszcz pozyskiwany z ziaren kakao (Theobroma cacao), tego samego owocu, który jest używany do produkcji czekolady. Jest zn...
Nasze czyste masło shea jest surowe, nierafinowane i nieodwodnione, bogate w niezbędne kwasy tłuszczowe, witaminy i przeciwutleniacze. Doskonale nadaj...