Niemcy, Wonneberg
...Nasze proszki sokowe są wytwarzane za pomocą innowacyjnej metody w warunkach surowej diety. Oznacza to, że produkt nie jest narażony na temperatury wyższe niż 41°C i niższe niż 1°C. Dzięki temu możemy zapewnić, że niemal wszystkie witaminy, minerały, a także kolor i smak pozostają zachowane w proszku.
Niemcy, Wasserburg Am Inn
...Oprócz wysokiej jakości źródła białka, nasz WPC zapewnia również doskonałą funkcjonalność. Poprzez ultrafiltrację białek serwatkowych i suszenie rozpyłowe, produkowany jest nasz koncentrat białka serwatkowego, zwany GLOBULAL. Nasza oferta obejmuje WPC 70 oraz WPC 80 w różnych wariantach. Cechy i korzyści: - Przygotowany z mleka - Wysokowartościowe źródło białka - Dostępna wersja o wysokiej...
Niemcy, Cologne
...WIWOX® 250 to bardzo alkaliczny koncentrat czyszczący do usuwania resztek organicznych (olej, węgiel, tłuszcz itp.) oraz nieorganicznych (magnez, wapń itp.) z narzędzi i form. Można go spłukać bez resztek, nie pozostawiając filmu na powierzchni. Stężenie zależy od warunków pracy, czasu odtłuszczania, stopnia zabrudzenia itp. (od 5 do 30 %). Regularne uzupełnianie poprzez kontrolowanie kąpieli może wydłużyć jej żywotność. W przeciwieństwie do koncentratów w proszku, płynna formuła umożliwia wygodne stosowanie bez ryzyka reakcji egzotermicznej w zakładzie.
... soku z buraka (maltodekstryna, koncentrat buraka, barwiący ekstrakt jaśminu kapowego (Gardenia jasminoides), regulator kwasowości kwas cytrynowy), naturalny aromat, barwnik beta-karoten. Może zawierać śladowe ilości: glutenu, jaj, orzechów (laskowych, migdałów, włoskich). Wartości odżywcze na 100 g Energia 1550 kJ / 364 kcal Tłuszcz <0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g Węglowodany 70 g w tym cukry 65 g Białko 6,9 g Sól 0,30 g Objętość: 138,5 g...
...Wraz z naszym partnerem dostarczamy dodatki do przemysłu spożywczego, kosmetycznego, farmaceutycznego oraz paszowego. Anyż, bazylia, kardamon, chili, kolendra, kurkuma w proszku, imbir, estragon, czosnek, koncentrat czosnkowy, zioła prowansalskie, kminek, kurkuma, korzeń lubczyku, majeranek egipski, majeranek z Turyngii, kwiat muszkatu (muszkatołowiec), gałka muszkatołowa, oregano, papryka słodka, papryka ostra, płatki papryki, granulat papryki, pietruszka, pieprz, pistacje zielone, szczypiorek w rurkach, mąka musztardowa, cynamon, cebula.
Niemcy, Düsseldorf
... surowców obejmuje m.in.: CherryPURE® proszek z wiśni Montmorency Fermentlife® fermentowana bio kurkuma PRUCERA® koncentrat soku z wiśni Bio magnez z alg morskich Bio żelazo z liści curry Jod z brunatnych alg Wapń z proszku z czerwonych alg Bio witamina C z owoców amli Nasza oferta usług obejmuje m.in.: Rozwój produktów Private Label Rozwój fermentowanych surowców i fermentację na zlecenie Produkcję na...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania