...Centrum zmywania dla gastronomii z 1 lub 2 zmywarkami
Wygodne środowisko pracy w technologii zmywania w firmach gastronomicznych, restauracjach czy hotelach ułatwia pracę pracownikom kuchni. Im bardziej praktyczne jest środowisko pracy, tym łatwiejsza jest praca. Profesjonalni gastronomowie znają walkę z czasem. W tej walce pomaga centrum zmywania gastronomicznego z jedną lub dwiema zmywarkami...
...co trzeba zamontować lub zdemontować, nasz doświadczony personel ma odpowiednie narzędzia pod ręką. Gwarantujemy sprawny montaż i demontaż Twojego wyposażenia, aby szybko znalazło swoje miejsce w nowej lokalizacji. Codzienna praca przynosi rutynowy i przyspieszony przebieg.
Rzetelny i profesjonalny montaż mebli / demontaż mebli
Demontaż mebli, szaf, stołów, regałów, mebli wszelkiego rodzaju
fachowy montaż szaf, regałów, stołów itp.
odpowiednie narzędzia / narzędzia specjalistyczne...
...Dzięki zastosowaniu naszego rozwiązania w pojazdach gwarantujemy również dostawę gorących posiłków z kuchni prosto do drzwi Twoich klientów!
Produkty BEHOBA GmbH to niezawodna, opłacalna i niezwykle efektywna inwestycja w Twoją firmę! Za naszą opatentowaną wynalazkiem stoi wieloletnia, skrupulatna praca rozwojowa, która obejmuje wybór ekologicznych materiałów i starannie dobranych elementów...
Pracawkuchni wymaga zaufania. Zaufania do przestrzegania standardów higieny, do niezawodności technologii, do mądrego planowania i serwisu. Od 1979 roku Elektro Strodthoff cieszy się tym zaufaniem wśród klientów w całym Saksonii.
Początkowo jako dostawca zmywarek Nagema, firma w 1991 roku została autoryzowanym dealerem MEIKO – stając się tym samym jednym z najważniejszych partnerów dla...
Urządzenie Schnitzelmaster dla restauratorów, rzeźników i kateringów – automatyczne urządzenie Schnitzelmaster dla dużych kuchni i rzeźni. Można albo tłuc mięso, co jest głośną i niezbyt czystą pracą, albo „stekować” mięso, co nie poprawia pierwotnej jakości mięsa, a przetwarza je na „mięso mielone”. Różnicę robi Schnitzelmaster. „Mastern®” to specjalny proces zmiękczania mięsa (odpowiedni dla wszystkich kawałków mięsa bez kości), w którym włókna mięsa są rozciągane, nie łamiąc ich – zachowuje charakter świeżego mięsa.
... dla najwyższych wymagań.
Ekstremalnie ergonomiczne: Dostosuj wysokość roboczą w mgnieniu oka do swojego indywidualnego wzrostu. Ustaw nachylenie tak, aby praca z bezpiecznym i optymalnym kątem krojenia była dla Ciebie łatwa i przyjemna.
Super stabilne i bezpieczne: W zależności od rozmiaru, Twoje Optiboard waży od około 5 do ponad 12 kilogramów. Nie chwieje się ani nie przesuwa, a dzięki specjalnym...
... obowiązki operacyjne. Nasza oferta obejmuje:
- Prewencyjne zarządzanie ochroną przeciwpożarową
- Kontrola i czyszczenie systemów wentylacyjnych kuchni obciążonych tłuszczem zgodnie z VDI 2052
- Czyszczenie systemów wentylacji
- Czyszczenie, renowacja i dezynfekcja systemów RLT w celu zapewnienia higienicznego powietrza w pomieszczeniach
- Usługi higieniczne dla (komercyjnych) dużych kuchni...