• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • produkty bez cukru

Wyniki dla

Produkty bez cukru - Producent Wytwórca - Niemcy

NiemcyProducent/wytwórca
  1. POWERMINTS GMBH

    Niemcy

    Jesteśmy wiodącym producentem pastylek miętowych bez cukru ni aspartamu. Oprócz naszych marek Compass, Frésh i Frésh Active produkujemy również dla międzynarodowych sieci handlowych i dystrybutorów marek prywatnych. Nasze produkty charakteryzują się szczególnie wysoką jakością i stosowaniem naturalnych składników, takich jak naturalne olejki eteryczne. Nie używamy żadnych sztucznych smaków i kolorów. W naszej działalności handlowej jesteśmy zorientowani na przyszłość i dostosowywanie się do rynku poprzez wysoką elastyczność i krótkie procesy decyzyjne. Podstawowym warunkiem naszego sukcesu jest uznanie wysokich standardów jakości i bezpieczeństwa naszych produktów za rzecz zasadniczą oraz świadomość potencjalnych zagrożeń w rozwoju, produkcji, przechowywaniu lub transporcie artykułów spożywczych tak, aby zminimalizować te zagrożenia z jednoczesnym zachowaniem kompatybilności środowiskowej.

  2. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - Firma Fischer Fermentgetränke GmbH została założona w 2013 roku, ale nasza rodzinna tradycja fermentacji mieszanek ziołowych i herbacianych sięga roku 1898 r., co czyni nas jednym z najstarszych producentów Kombuchy na świecie. Dzięki temu nasze produkty są wyjątkowe na rynku. Ze względu na naszą tradycję, staramy się używać najwyższej jakości składników pochodzących z kontrolowanych upraw ekologicznych (certyfikat Ecocert DE-ÖKO-005). Dzięki naszemu wieloletniemu doświadczeniu i wiedzy zgromadzonej przez cztery pokolenia, regularnie opracowujemy nowe produkty: dla siebie i naszych partnerów biznesowych. Nasza produkcja Kombuchy nie zmieniła się od 1898 roku. Podstawowym przekonaniem rodziny Fischer jest stosowanie wysokiej jakości składników w naturalnym procesie produkcji i butelkowania. Nasze receptury ziół i herbat są fermentowane w naszych własnych kulturach w procesie naszej tradycyjnej rzemieślniczej produkcji (w manufakturze) kombuchy. Wymagany do tego cukier jest całkowicie zużywany (<0, 5 g/l). Celowo unikamy również pasteryzacji, obróbki cieplnej i filtracji. W rezultacie nasze własne kultury pozostają aktywne nawet po butelkowaniu i naturalnie rozwijają dwutlenek węgla w butelce.

Filtry

Wyniki dla

Produkty bez cukru - Producent Wytwórca - Niemcy

Liczba wyników

2 Przedsiębiorstwa

Kategorii firm