... mózgowych. Jego zawartość przeciwutleniaczy (tokoferyle 2000 ppm) zapewnia stabilność do stosowania na różne sposoby: sosy, dressingii piekarnictwo.
Kosmetyki:
Redukuje trądzik i zapobiega zmarszczkom. Jest również bogaty w witaminę A i witaminę E, które są niezbędne do utrzymania zdrowej skóry. Ma także działanie przeciwzapalne w przypadku problemów takich jak zaczerwienienie skóry i alergie skórne.
MOQ: 18 kg...
...Jednocylindrowy dozownik tłokowy / linia napełniająca do żywności
do 1200 opakowań/godzinę
Dostępny w różnych wersjach z odpowiednimi indywidualnymi zaworami zamykającymi i zbiornikiem na produkt,
do 6 rzędów do napełniania żywności, m.in.:
Sosy, zupy, pasztety,
Musztarda, ketchup, chrzan, pesto, dressingi
Dżem, miód,
Jogurt, twaróg...
...P500 to maszyna o wysokiej wydajności do formowania, napełniania i uszczelniania, przetwarzająca kubki porcjowe dla wielu zastosowań mleczarskich i spożywczych, takich jak świeży ser, masło, pasty, dżemy, sosyidressingi itp., obsługująca również ogromną różnorodność wzorów kubków.
Zapewniając nominalną wydajność do 108 000 kubków porcjowych na godzinę, P500 stanowi ostateczne rozwiązanie FFS...
...Maszyna do napełniania płynów, takich jak:
Oleje, octy i napoje alkoholowe
Soki owocowe, smoothie i napoje bez gazu
Mleko, jogurt pitny, sosyidressingi
Środki czyszczące
Oleje mineralne
Aromaty i e-liquidy
Kraj pochodzenia: Niemcy...
...Salatki i delikatesowe miski od KlarPac -
wywołują apetyt na więcej.
Sałatki, świeże owoce i musli są również na czołowej pozycji w kategorii „Na wynos”. Daj swoim klientom dodatkową porcję witamin w drodze. Oczywiście w solidnych pojemnikach na sałatki i miseczkach delikatesowych od KlarPac.
Wiele kształtów, materiały oszczędzające zasoby, takie jak rPET (tworzywo PET z 50-procentowym udziałem recyklingowych butelek PET) oraz warianty z wbudowanym pojemnikiem na dressingiisosy spełniają różnorodne wymagania.
... funkcjonalne systemy stabilizacyjne.
Dzięki naszej elastycznej produkcji gwarantujemy stałą i wysoką jakość.
Nasze portfolio obejmuje:
Fischreifemittel (z lub bez ziół i przypraw) dla np. śledzia i łososia, iniekcje rybne, farsz rybny, kotlety rybne, kiełbasy rybne, Pâtes, Surimi, obróbka ikry i krewetek, majonezy, kremy sałatkowe, dressingi, sosy do gorącego i zimnego przygotowania (z lub bez dodatku żółtka / białka mleka), sosyi kremy do pełnych konserw, zupy związane, ketchup, marynaty, dodatki do panierki, desery, dodatki do żywności, mieszanie na zlecenie jako usługodawca.
... wyczuciem trendów czasów oferta rybna zyskała na różnorodności. Majonezy i remoulady sprawiły, że serca smakoszy zabiły szybciej. Obecnie dostępne są sałatki delikatesowe, ketchupy, dressingi, dipy oraz rybne delikatesy.
Krótko mówiąc: zróżnicowana gama produktów pod marką Le.Picant. Nazwa pochodzi z 1991 roku, kiedy to firma oddzieliła się od Bruckmann KG Köln i została na nowo założona jako Le.Picant Feinkost GmbH & Co.KG.