• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • weganski

Wyniki dla

Weganski - Niemcy

Niemcy
  1. CONDETTA GMBH & CO. KG STORCK INDUSTRIE-SERVICE

    Niemcy

    Verified by europages badge

    CONDETTA jest spółką zależną August Storck KG z Halle (Westfalia) i sprawdzonym specjalistą w zakresie funkcjonalnych rozwiązań produktowych dla przemysłu spożywczego. Składniki i surowce CONDETTA można znaleźć wielu produktach spożywczych. Od podstawowych surowców, poprzez półprodukty, po indywidualne kompletne rozwiązania, CONDETTA produkuje sproszkowane mieszanki składników, które nadają smak, kolor, słodkość i konsystencję. Od ponad 70 lat firmy w 50 krajach polegają na specjalistycznej wiedzy CONDETTA. CONDETTA towarzyszy swoim klientom w tworzeniu koncepcji, zaopatrzeniu w surowce i na każdym etapie rozwoju, oferując doradztwo technologiczne i nowoczesne centrum zastosowań z pilotażowym systemem UHT w celu uzyskania wiarygodnych testów rozwojowych i wyników, które można skalować. Dzięki jakości produktów bio, halal, koszernych i VLOG firma CONDETTA jest właściwym kontaktem w zakresie innowacyjnych pomysłów na produkty – zarówno dla firm o ugruntowanej pozycji, jak i początkujących startupów

  2. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - Firma Fischer Fermentgetränke GmbH została założona w 2013 roku, ale nasza rodzinna tradycja fermentacji mieszanek ziołowych i herbacianych sięga roku 1898 r., co czyni nas jednym z najstarszych producentów Kombuchy na świecie. Dzięki temu nasze produkty są wyjątkowe na rynku. Ze względu na naszą tradycję, staramy się używać najwyższej jakości składników pochodzących z kontrolowanych upraw ekologicznych (certyfikat Ecocert DE-ÖKO-005). Dzięki naszemu wieloletniemu doświadczeniu i wiedzy zgromadzonej przez cztery pokolenia, regularnie opracowujemy nowe produkty: dla siebie i naszych partnerów biznesowych. Nasza produkcja Kombuchy nie zmieniła się od 1898 roku. Podstawowym przekonaniem rodziny Fischer jest stosowanie wysokiej jakości składników w naturalnym procesie produkcji i butelkowania. Nasze receptury ziół i herbat są fermentowane w naszych własnych kulturach w procesie naszej tradycyjnej rzemieślniczej produkcji (w manufakturze) kombuchy. Wymagany do tego cukier jest całkowicie zużywany (<0, 5 g/l). Celowo unikamy również pasteryzacji, obróbki cieplnej i filtracji. W rezultacie nasze własne kultury pozostają aktywne nawet po butelkowaniu i naturalnie rozwijają dwutlenek węgla w butelce.