Luxodor to renomowany grecki producent świec, znany z wyjątkowego rzemiosła i unikalnych luksusowych świec zapachowych na bazie roślinnej. Z głęboką pasją do tworzenia wykwintnych produktów, wprowadzamy esencję natury do każdej świecy, którą produkujemy. W porównaniu do wielu producentów, zawsze dążymy do integralności naszego wosku. Głęboko wierzymy, że świeca powinna być prawdziwym odzwiercie...
Niemcy, Hamburg
... zamówienia wynosi 25 kg dla większości naszych produktów. Możemy dostarczyć próbki. Plants2Market jest również certyfikowane w zakresie BIO, HACCP i DIN EN ISO 9001. Oferujemy również następujące produkty: Acerola Fasola polowa Skrzyp polny Afrykańska czarna fasola Elekampan Kwas alfa-liponowy Amla Karczoch Ashwagandha Astaksantyna Waleriana Bamboo Beta Glukan ORGANICZNY liść brzozy ORGANICZNY orzech...
Francja, Appietto
...Połączenie migdałów i kwiatu pomarańczy nadaje tym chrupiącym ciasteczkom korsykańskim wyjątkowy smak! Nasze małe ciastka, będące symbolem wyspy piękności, można delektować się o każdej porze dnia, czy to na śniadanie, podwieczorek, czy jako deser. Nasze canistrelli zachwycą Cię swoim smakiem, chrupiącą teksturą oraz szeroką gamą dostępnych przepisów (migdał, klementynka, cytryna, orzech laskowy...
Holandia, Bv Nijkerk
...Gałka muszkatołowa (znana również jako pala w Indonezji) jest jednym z dwóch przypraw. Drugą jest kwiat gałki muszkatołowej, pochodzący z kilku gatunków drzew z rodzaju Myristica. Najważniejszym gatunkiem komercyjnym jest Myristica fragrans, wiecznie zielone drzewo rodzimych dla Wysp Banda w Molukach (lub Wysp Przyprawowych) w Indonezji.
... tydzień po Guara. Twarda skorupa, bez podwójnych warstw. W kształcie serca, spiczasty, procent łuskania 25-30%. Średni orzech, bez podwójnych orzechów, o bardzo dobrym wyglądzie handlowym i bardzo dobrym smaku. Jakość: Jego skład wykazuje średnią wartość dla większości składników, ale zawartość kwasu oleinowego jest bardzo wysoka. Drzewo: Wyprostowane zachowanie gałęzi i średnia siła wzrostu. Tolerancja na choroby. Owoc: Twarda skorupa i orzech w kształcie serca. Bardzo dobry smak. Wydajność 30%. Brak podwójnych orzechów. Dojrzewanie: 27 sierpnia. Zapylacze: Samopłodne. GATUNEK: MIGDAŁ.
Włochy, Sesto Fiorentino
... słodyczy, aby uzyskać aksamitny efekt końcowy. PALENIE Powolne i rzemieślnicze palenie pozwala na idealną karamelizację cukrów obecnych w ziarnie, nadając kawie słodki i przyjemny posmak. Po paleniu, chłodzenie odbywa się osobno dla każdego pojedynczego pochodzenia. Ta metoda zapewnia, że kawa zachowuje wyraźne niuanse aromatów i smaków, które są następnie zrównoważone, aby uzyskać doskonałą harmonię w filiżance. PROFIL AROMATYCZNY Aksamitna kawa espresso z różnorodnymi posmakami, takimi jak kwiat pomarańczy, prażony orzech ziemny i papaja.
Wielka Brytania, Greater London
...gumę, orzechy kola, łupiny palmowe, kokosy, bawełnę, kwiat hibiskusa, imbir, węgiel drzewny, rogi i kopyta bydła, drewno Cimelina, krewetki i krewetki, orzech shea oraz nasiona sezamu. Współpracujemy również z różnymi górnikami, aby dostarczać ich zasoby mineralne, w tym kasyt, kolumbit, galenit, ilmenit, ołów-cynk, mangan, molibdenit, azbest, wapień, węgiel.