Włochy, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Przygotowany z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, średnio mielonego i pokrojonego w kostkę słoniny, pakowany w jelito kolagenowe i dojrzewający. PROSCIUTTO - noga wieprzowa "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Przygotowana z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, to typowa toskańska wędlina w jelicie kolagenowym, aromatyzowana nasionami kopru. PANCETTA z czystego wieprzowiny, zwinięta lub rozłożona, solona i dojrzewająca po toskańsku.
Włochy, Annone Di Brianza
...Maszyna odpowiednia do solenia mięs, takich jak bresaola, szynki, boczki, prosciutto itp. Maszyna odpowiednia do solenia mięs, takich jak bresaola, szynki, boczki, prosciutto itp. Używa pojemników ze stali nierdzewnej lub plastiku. Działanie elektropneumatyczne. Modele z zarządzaniem PLC i barierami bezpieczeństwa. Elektroniczna regulacja obrotów. Maszyna może pracować w normalnych warunkach temperaturowych i pozwala na skrócenie czasu solenia w porównaniu do tradycyjnych metod.
Marka Pivac jest synonimem wysokiej jakości wędlin, wśród których nasze domowe prosciutto (Dalmatinski pršut), pancetta (Dalmatinska panceta) oraz wędzone mięso z karku (Kraški vrat) zasłużenie i dumnie zajmują pierwsze miejsce. Wkrótce będziemy obchodzić 60-lecie istnienia i udanej działalności. Dlatego chcemy podzielić się naszą historią, tradycją, jakością i przyszłością z dużą rodziną...
Włochy, Fasano
... ogromną pasję do naszych produktów, takich jak Capocollo, Salame, Pancetta salata i steccata, dodając wędliny o zasięgu krajowym, takie jak Bresaola, Speck, Wurst, Mortadella i Prosciutto Cotto. Nasze wędliny pochodzą z lokalnych mięs z pastwisk apulijskich w promieniu 0 km.