AlstraditionellesUnternehmen
produkuje rodzina Righetti makarony już w 4. pokoleniu. W związku z tym trzymamy się zasad, które pomimo zmieniających się czasów wciąż się sprawdzają. Sztuka produkcji świeżych włoskich makaronów została w 1962 roku wprowadzona do Niemiec poprzez założenie Righetti Teigwaren we Frankfurcie nad Menem. Po serii różnych miejsc produkcji i sprzedaży w regionie Rhein-Main,...
Makaron Stangl jest codziennie świeżo produkowany z najlepszej pszenicy durum, pasteryzowanych suszonych jajek i wody. Ciągła kontrola makaronów Stangl zapewnia najwyższą jakość przez cały czas.
...Kminek ma lekko palący smak i intensywny, pikantny aromat.
Od zarania dziejów nasiona kminku pobudzają apetyt i wspomagają trawienie; dlatego kminek dodaje się do tłustych potraw mięsnych (na przykład wieprzowiny, jagnięciny lub słoniny), a także do trudnych do strawienia roślin strączkowych.
Zastosowanie
Chleb i wypieki, pasty, zupy, dania mięsne, dania ziemniaczane.
Smak
Ziołowo-pikantny
Wartość odżywcza na 100 g.
Białka (g / 100g)… 18
Tłuszcze (g / 100g)… 22
Węglowodany (g / 100g)… 34
Wartość energetyczna (kcal / 100g)… 410...
...WYROBY MIĘSNE
DYSPOZYCJA SZEROKIEJ GAMY PRODUKTÓW MIĘSNYCH:
RODZAJE:
•Szynka York
•Kiełbaski typu frankfurt
•Pasty do smarowania
•Sobrasada i inne
•Oferujemy również gamę koktajlową, taką jak daktyle z boczkiem, mini rolady z szynką i serem, mini kiełbaski, mini rolady z boczkiem/serem i wiele innych.
SPECJALNE ODNIESIENIA DLA PRZEMYSŁU:
•Formaty typu Baguette
•Nadzienia do dozowania
•Kostki...
Z miłością i starannością w manufakturze Engelwurz przygotowywane są dla Ciebie małe przysmaki. Dżemy, galaretki, marmolady, syropy, chutneye, pasty do chleba, sól kwiatowa i sól ziołowa.
Krajowe i zagraniczne specjały, domowe pasty, sałatki, pasty do chleba, ryby na zamówienie, chleb i wypieki od wiedeńskiego mistrza piekarstwa, owoce, warzywa, wina, napoje alkoholowe, kosze prezentowe.