Wywodzące się z francuskiego rzemiosła piekarskiego, chleby z linii Le Pain Héritage od Délifrance są pieczone w piecu kamiennym, co nadaje im świeżą miękkość i nieodparcie chrupiącą skórkę. Linia obejmuje chleby do dzielenia, chleby na kanapki oraz chleby indywidualne i występuje w trzech unikalnych i pysznych przepisach: Zboża (z owocowymi i prażonymi nutami oraz chrupkością ziaren zbóż), Poolish (o delikatnych aromatach zbóż i słodkich migdałów) oraz Zakwas (o wyraźniejszych nutach: lekkiej kwasowości, nutach żyta i zakwasu).
Produkcja jednokolorowego lub wielokolorowego papieru jadalnego drukowanego barwnikami spożywczymi, fondantu i wafli w różnych kształtach i rozmiarach.
Wysokiej jakości belgijska czekolada, pralinki i trufle z własnym nadrukiem. Idealne dla firm jako czekoladowe upominki lub na prywatne imprezy jako prezenty dla gości lub jadalne dekoracje stołu.
DUFOUR INDUSTRIE to firma specjalizująca się w gotowych do napełnienia wypiekach. DUFOUR INDUSTRIE oferuje pełną i zróżnicowaną gamę produktów liofilizowanych: ptysie, babas, ciasto francuskie, kruche tarty, genoise i bezy.
Znajduje się w północno-wschodniej części Weinviertel, przy granicy z Czechami, oferując tradycyjną kuchnię, liczne przestrzenie na wydarzenia (w tym ogród piwny), przytulne pokoje gościnne i usługi cateringowe.