Ursprünglich unter einer bekannten Schöller-Marke produziert und vertrieben, kann das heute unabhängige Unternehmen A & D Nürnberger Feinbackwaren auf traditionsreiche Rezepturen und einen herausragenden Qualitätsstandard zurückgreifen.
Die A & D Nürnberger Feinbackwaren ist als Hersteller hochfeiner Gebäcke nach traditionellen überlieferten Rezepturen aus Nürnberg darauf bedacht, Tradition und Q...
A PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA é uma empresa portuguesa que atua na indústria da panificação. É uma empresa com sede na Vermelha, concelho do Cadaval (Lisboa) que se dedica ao fabrico e comercialização de pão desde 1969. Distribuímos para todo o país.
PÃO DA VERMELHA oferece um leque de produtos diversificado e, atualmente, conta já com mais de 50 tipos de pão. Oferece ainda uma extensa vari...
Kurtos Kalacs, tradycyjne ciasto pochodzące z Węgier. Wiele smaków: kakao, cukier, cynamon, migdał, kokos, z kawałkami czekolady, z rodzynkami, z serem, z lodami. Flagowy produkt w Europie, który można znaleźć podczas wielu wydarzeń: - jarmark bożonarodzeniowy, - ośrodek rekreacyjny, - plaża, - wesele, - ceremonia, - kongres, - targi, - festiwal - jarmark...
Hugo Wafels NV/SA to niezależna, belgijska firma rodzinna, która została założona w 1990 roku.
Specjalizujemy się w produkcji szerokiej gamy rzemieślniczych gofrów.
Staranna selekcja naszych surowców oraz systemy kontroli na każdym etapie produkcji pozwalają nam zapewnić optymalną jakość wszystkich naszych produktów.
W odpowiedzi na rozwój naszej firmy, w 2014 roku przenieśliśmy się do Tubize do w...
PIEKARNIA LE BON GRAIN jest częścią Grupy Quintens, która łączy cztery różne piekarnie. Produkujemy wszelkiego rodzaju chleby, ciasta, kanapki, wypieki itp.
Wywodzące się z francuskiego rzemiosła piekarskiego, chleby z linii Le Pain Héritage od Délifrance są pieczone w piecu kamiennym, co nadaje im świeżą miękkość i nieodparcie chrupiącą skórkę. Linia obejmuje chleby do dzielenia, chleby na kanapki oraz chleby indywidualne i występuje w trzech unikalnych i pysznych przepisach: Zboża (z owocowymi i prażonymi nutami oraz chrupkością ziaren zbóż), Poolish (o delikatnych aromatach zbóż i słodkich migdałów) oraz Zakwas (o wyraźniejszych nutach: lekkiej kwasowości, nutach żyta i zakwasu).