... tradycyjnych chipsów, a ponadto są bogatym źródłem witaminy E. Nasza oferta obejmuje również bio migdały pokryte bio czekoladą oraz rodzinę produktów składającą się z bio batoników czekoladowych, które można delektować się w gorącym napoju lub smakować jak lizak. Bio czekolada jest produkowana lokalnie: w Belgii. Nasze doskonałe ziarna kakao są importowane z małej spółdzielni w Dominikanie.
Jesteśmy eksporterami kakao w ziarnach, pochodzącymi z Ekwadoru, prowincji Guayas i miasta Guayaquil. Nasze kakao jest najwyższej jakości. Należy do odmiany CCN 51, która jest rodzajem kakao uprawianym w Ekwadorze, stworzonym na jego własnym terytorium. CCN 51 został uzyskany przez agronoma Homero Castro w 1965 roku w wyniku krzyżowania innych odmian, według Krajowego Stowarzyszenia Eksporterów Kakao.
... pozwala na śledzenie procesu od zbioru kakao do jego przetworzenia. Od momentu powstania firma DIPA ma siedzibę w historycznej siedzibie grupy Cémoi w Perpignan. Firma DIPA jest obecnie drugim producentem we Francji i trzecim producentem w Europie produktów przemysłowych. Ta firma zatrudnia około 200 osób, a jej przychody przekroczyły 390 milionów euro w 2011 roku.
... innowacyjne usługi dla łańcuchów dostaw rolnych, takich jak łańcuchy dostaw kawy, kakao, palmy olejowej i naturalnej gumy z Wybrzeża Kości Słoniowej.
Z inicjatywy SARL YAON, „Program Rozwoju Agrobiznesu” został zaprojektowany w celu kompleksowego zaspokojenia potrzeb rozwoju Grup Interesów Gospodarczych oraz ich rolników. Nasza firma działa jako jedyny dostawca w Wybrzeżu Kości Słoniowej, oferując...