Polska, Tarczyn
Od 1968 roku produkujemy chleb, pizze, focaccie, grissini, rubatà, freselle, chrupiącą focaccię oraz wyroby cukiernicze, wykorzystując włoskie surowce i przetwarzając je w sposób rzemieślniczy. Obsługujemy supermarkety, dyskonty i sklepy. Nasza zdolność produkcyjna jest zwiększalna i możemy dostarczać nasze suche wyroby piekarnicze w całej Europie.
Polska, Warszawa
Niemcy, Vaterstetten
„Aby upiec dobre chleb, nie potrzeba wiele: tylko najlepsze składniki i 100 lat doświadczenia.” Nazwa Grimminger oznacza kompetencję, niezawodność, uczciwość – i ponad 100 lat doświadczenia w pieczeniu. Jako tradycyjna firma rodzinna, nasza piekarnia zaopatruje klientów komercyjnych w rzemieślnicze wypieki najwyższej jakości. Dzięki nowoczesnej technologii pieczenia i wysokim wymaganiom naszych...
Włochy, Albano Laziale
... produkty. Każdego ranka, zgodnie z najlepszą tradycją, wypiekana jest pizza biała na naturalnym zakwasie oraz typowe słodycze z Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" wyróżnia się jakością autentycznych produktów oraz obsługą. U nas możesz skosztować tradycyjnych produktów typowych dla Castelli Romani, takich jak renomowany chleb z Genzano, produkowany z naturalnych składników i bez chemicznego zakwaszania. Nasz punkt sprzedaży to bogaty asortyment chleba, pizzy, domowych słodyczy i produktów gastronomicznych, domowych słodyczy i tradycyjnych.
Włochy, Potenza
... starannością i szczególną uwagą przy wyborze prostych i naturalnych składników, pieczonych wyłącznie w piecu opalanym drewnem. W ten sposób ożywają te starożytne smaki stołu lucańskiego. Historia, która przekazywana jest z pokolenia na pokolenie, miłość do pracy, wybór życia.
Heidelore Knirr GmbH European Gourmet Export jest specjalistą w zakresie surowców i aromatów dla piekarni, cukierni oraz przemysłowych przetwórców w Niemczech i na całym świecie. Heidelore Knirr GmbH oferuje produkty dla przemysłu piekarskiego: mieszanki do chleba, koncentraty, środki piekarskie oraz surowce (mąki, nasiona, płatki) oraz dla branży cukierniczej: mieszanki, nadzienia, czekoladę, galaretki, dekoracje i aromaty.
Belgia, Bruxelles
...Piekarnia Rondelez codziennie produkuje chleb, wypieki, bagietki i świeże ciasta. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, dużej wiedzy o produktach oraz kontroli procesu produkcji, dążymy do uzyskania wysokiej jakości produktów końcowych. Ta jakość jest gwarantowana przez nasz "system jakości", który monitoruje cały proces, od przyjęcia surowców, przez ich odpowiednie przechowywanie, produkcję, aż po gotowy produkt i kontrolę na wyjściu. Oferujemy szeroki wybór chleba: chleb biały, chleb szary, siedem zbóż, linea, bio, procorn, waldkorn, bułki, piccolo, bagietki i kanapki.
Belgia, Alleur
... czekoladowe, tarty, ciasta, bułeczki,… Kanapki: dagobert, tuńczyk z majonezem, pieczony kurczak, bakłażany, śródziemnomorskie, chleb z kiełbasą, panierowany kurczak,… Catering: bagietka wiejska, avisance, pizza, croque-monsieur i makarony.
Belgia, Retie
Podziwiaj ich bogato wypełnione witryny i daj się skusić szerokiemu asortymentowi ciast, wypieków, słodkości, domowych ciasteczek, pierników i pralinek. Dla każdego łasucha coś pysznego. I nie zapomnij o naszej specjalności: jedynym w swoim rodzaju Reties Lindeboompje. To oraz inne czekoladowe wyroby produkowane w naszym własnym warsztacie. Od około dziesięciu lat są również prawdziwą palarnią kawy. Wybierz z ich selekcji, która powstała z wysokiej jakości ziaren arabiki. Dowodem ich rzemieślniczej kawy jest wciąż autentyczna palarnia obok ich regałów z kawą.
Jesteśmy firmą rodzinną, która może poszczycić się ponad 125-letnią tradycją. Nasze wyroby cukiernicze charakteryzują się wyjątkową jakością. Popularność naszych produktów wynika nie tylko z starannego przetwarzania wysokiej jakości i wyselekcjonowanych surowców. Od ponad dwudziestu lat dostarczamy nasze wykwintne smakołyki cukierniom, piekarniom i branży słodyczy w całym kraju.
Niemcy, Schöntal
... syte, mają energię, zapobiegają napadom głodu i potrafią wytrwać. Kluczowym punktem i trudnością na tej drodze dla wielu ludzi jest jednak rezygnacja z codziennego chleba. Dlatego my, z panifactum, stworzyliśmy chleb niskowęglowodanowy, który również Państwa przekona…...
Belgia, Lixhe-Visé
Benoit Segonds, piekarz – cukiernik. Wytwarzam chleb w sposób rzemieślniczy i tradycyjny, używając mąk najwyższej jakości, aby przywrócić chlebowi jego dobry smak z przeszłości i tym samym jego miejsce na stole. Wybrałem pracę z mąką ekologiczną. Certyfikacja ekologiczna zapewnia nas, że mąki nie zawierają ani dodatków, ani substancji pomocniczych (naturalnych ani chemicznych).
Asortyment krakersów w handlu winem i delikatesami. Kubki likierowe z wafli i kominiarz.
Turcja, Çorum
... zdolność produkcyjna wynosi 4 (cztery) kontenery 40’’HC dziennie. W zakładzie produkcyjnym stosowane są najnowocześniejsze technologie do opracowywania smacznych produktów wysokiej jakości. ALY nieustannie zaspokaja zmieniające się potrzeby konsumentów. Stało się to możliwe głównie dzięki pracy profesjonalnych i doświadczonych członków zespołu; najlepszym składnikom (wszystkie składniki są...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play