Półprzemysłowa piekarnia, która pozostaje wierna przepisom z przeszłości. Świeży chleb i pyszne wypieki dostępne codziennie. Otwarte przez cały rok, 7 dni w tygodniu. W przypadku specjalnych życzeń można również dokonać ustaleń.
W sezonie oferujemy szeroką gamę produktów dziczyzny dostępnych zarówno dla klientów indywidualnych, jak i profesjonalistów z branży HORECA. Aby w pełni zaspokoić Państwa potrzeby, na tej stronie znajdą Państwo kompletną listę wszystkich dostępnych produktów dziczyzny: mięso dziczyzny, udziec sarny z kością, pieczeń z sarny, łopatka sarny z kością, świeża polędwica i żebra sarny, świeży baron...
Świeża manufaktura makaronu z lokalnych odmian zbóż, takich jak Oberkulmer Rotkorn orkisz i pełnoziarnisty emmer. W naszej manufakturze produkujemy również świeży makaron z kamutu, pszenicy i innych rodzajów zbóż. Ważne jest dla nas wykorzystanie różnorodności surowców, koncentrując się na regionalnych produktach i producentach. Szczególnie nasze mąki pochodzą z jedynej działającej młyn w...