...Skład: gruboziarnista sól z Île de Ré, AOP papryka Espelette ipapryki (czerwona i zielona). Mogą występować ślady selera, soi, orzechów, glutenu, mleka, musztardy, sezamu i siarczynów.
Referencja: SEL0008...
...Delikatny i owocowy smak octów z miąższem owoców wprowadza zaskakujący akcent egzotyki do Twoich potraw. Używany subtelnie w ratatouille i grillowanych daniach, ten ocet z pewnością Cię zaskoczy!
Składniki: Ocet biały 8° (41%), miąższ pomidora, miąższ czerwonej papryki, cukier, żelujący: pektyna, proszek z papryki Espelette (0,01%).
...IQF Czerwona Papryka, wykonana z całych, świeżych i zdrowych warzyw, jest jednorodna pod względem wielkości i wolna od zanieczyszczeń. Papryki odmiany Ucho Słonia przechodzą następujący proces produkcji: mycie, czyszczenie, usuwanie komór nasiennych i ogonków, a następnie są krojone w kostkę. Produkt przechodzi sortowanie optyczne i detekcję metali, aby zapewnić jednorodną jakość i usunięcie substancji obcych. Opcje pakowania produktu obejmują kartonowe pudełko o wadze 10 kg z niebieską torbą PE lub torbę PE o wadze 20 kg. Gotowe produkty są przechowywane w temperaturze -20℃ do momentu dostawy.
...CZERWONA PAPRYKA MARKI PURE RUNGIS
AMS European jest specjalistą w dziedzinie wysokiej jakości czerwonej papryki w Rungis. AMS European jest dostawcą luksusowej czerwonej papryki w Rungis, sprzedaż hurtowa papryki marki RUNGIS PURE, uprawianej z doskonałością.
... doświadczenia smakowego, które możesz dzielić z bliskimi podczas Twoich spotkań towarzyskich.
Nasze papryki są starannie przetwarzane po tym, jak służyły Agrosemens, zaangażowanemu producentowi nasion z Venelles. Uprawiane są w rolnictwie ekologicznym, co gwarantuje autentyczny i intensywny smak naszych ciastek antymarnotrawczych!
Oprócz bycia Twoim najlepszym sprzymierzeńcem na stołach podczas spotkań towarzyskich, nasze cracOmalt są również źródłem korzyści dla Twojego ciała. Obfitują w błonnik, białko i niezbędne składniki odżywcze.
...Zapach ma jasnozielony charakter typowy dla tego kraju. Nuty limonki, świeżo skoszonej trawy, cytryny, rabarbaru ipapryki przeplatają się z niuansami skórki pomarańczy i grejpfruta w smaku. Ciało wina jest lekkie z wyraźną kwasowością. Posmak jest chrupiący, o średniej długości. Ten styl Sauvignon Blanc wymaga lekkiego towarzystwa opartego na sałatkach warzywnych lub świeżych owocach morza.
Green Life Chile Carmenere • Odmiana: 100% Sauvignon Blanc • Wina: Dolina Maule (Kruszywo wapienne) • Analiza wina: Alc – 13,0%...
...Crème de Poivrons et Piments "La Chinata" 180g
Purée z paprykii chili (bardzo pikantna) w stylu tapenady,
Do smarowania na przystawkę lub do dodania do sosów. Szczególnie polecana jako dodatek do białego mięsa lub warzyw. Składniki:
Papryka słodka
Chili
Czosnek, oliwa z oliwek extra virgin, pietruszka.
...PAPRYKA MIODOWA (POMARAŃCZOWA) W PUSZKACH DLA HORECA I PRZEMYSŁU W SŁODKO-KWASNEJ ZALEWIE, NADZIEWANA I GOTOWA DO NADAWANIA
Kruche, słodkie i przyjemnie kwaśne, papryki miodowe to najnowszy trend w nadziewanych antipasti. Wprowadź jasny pomarańczowy kolor do swojego asortymentu produktów w słoikach lub puszkach, aby uzyskać innowacyjną mieszankę i unikalny smak. Idealnie nadają się do przepisów na nadziewanie serem lub jako dodatki.
...Harissa Berbère to pikantna pasta z papryki, szeroko stosowana w kuchni północnoafrykańskiej i bliskowschodniej. Jest wytwarzana z suszonych papryczek chili lub suszonych papryczek cayenne.
Kategorie: Agrożywność, Konserwy, Harissa i Hrouss
Składniki: Papryczki cayenne 75%, Olej słonecznikowy, Olej oliwkowy, Czosnek, Sól, Przyprawy...
...Papryka słodka to mała, ostra czerwona papryka o pikantnym, lekko gorzkim i bardzo aromatycznym smaku.
Zastosowania papryki słodkiej w kuchni:
Dobrze komponuje się z bazylią, kozieradką, anyżem, goździkami, imbirem, czosnkiem, kolendrą, kminkiem, majerankiem, pietruszką, tymiankiem, cynamonem i cebulą.
Nadaje aromat i subtelnie podkreśla oliwy z oliwek, zupy, sosy, dodatki warzywne, mięsa czerwone, drób i ryby…
Korzyści z papryki słodkiej:
Bogata w witaminy C i A, kwas foliowy, potas i witaminę E.
...Olej marynowany Prowansalski - Naturalny - z solą morską
Aromatyczna, intensywna nuta ziół, pyszne kawałki czerwonej papryki oraz charakterystyczna, wyrazista nuta czosnku przywołują smak Prowansji na Twoim talerzu w późnym lecie. Doskonale komponuje się ze wszystkimi rodzajami mięsa, szczególnie z jagnięciną i owocami morza.
Bez dodatku alergenów*. Również odpowiedni do produktów piekarniczych...
...) można dodawać do wszystkich potraw słodkich i słonych, sałatek lub jako przekąskę, a nawet zmielić na mąkę dietetyczną. Dzięki bardzo wysokiej zawartości błonnika regulują one system trawienny.
Składniki
Nasiona konopi ekologiczne naturalne (bogate w magnez, żelazo, fosfor, potas, witaminę E, B, B1, B2, B3, B6, C, F oraz błonnik)
Ilość
1 kg
Przechowywanie
Chronić przed światłem, w chłodnym i suchym miejscu
Ostrzeżenia
Produkt ten nie jest przeznaczony do leczenia, uzdrawiania ani zapobiegania chorobom.
Produkt nie zastępuje zrównoważonej diety.
Ilość: 1 kg...
...Rozdrobnione Pomidory z Papryką - 6194055552318 - Konserwy
Pakowanie na pudełko: 24 UVC
Pakowanie na paletę: 78 pudełek
Typ produktu: Obierane, Rozdrobnione i Sos
Rodzinna taryfa: Pomidory i Harissa
Podrodzinna taryfa: POMIDORY...
...Jej miąższ, w głębokim pomarańczowym kolorze, jest zarówno słodki, jak i smaczny. Dzięki swojemu słodkiemu smakowi i żywej barwie dodaje potrawom odrobinę słodyczy i koloru.
...Pieprz Kampot, czyli Piper nigrum, to pnącze o owalnych liściach, osiągające wysokość od 4 do 5 metrów, które rozwija się na wzniesieniach małych gór (phnom) w prowincji Kampot, wietrzonych morskimi wiatrami z pobliskiego Zatoki Tajlandzkiej. Owoce tego drzewa zbierane są w kiściach w różnych stopniach dojrzałości. Pieprz czarny zbierany jest w stanie zielonym, następnie suszony i naturalnie...
...1 kapsułka dziennie wystarczy. Ultra skoncentrowany w karotenoidach, efekt zdrowej cery. Wspomaga nawilżenie skóry (1)
74,3% składników rolnych pochodzi z rolnictwa ekologicznego.
Autobronzer dla naturalnej opalenizny z lub bez słońca
na bazie olejów z papryki, ostu i marchwi
Papryka dostarcza 4,8 mg karotenoidów (1)
Ost pomaga w walce z przesuszeniem skóry
Marchew wzmacnia skuteczność oleju z...
...wałku lub bębnie (owoce i warzywa są podgrzewane, a następnie mielone)
- Suszone na spray (sok jest rozpylany przez dyszę w wysokiej temperaturze, aby uzyskać produkt suszony).
- Suszone w próżni (podgrzewane w próżni, co oznacza, że wymagana jest niższa temperatura do odparowania wody)
- Dehydratyzowane w zamrażarce (mrożone w komorze próżniowej, co oznacza, że woda sublimuje)
Proszek bananowy
Proszek z buraka
Proszek arbuzowy
Proszek brzoskwiniowy
Proszek kiwi
Proszek cytrynowy
Proszek melonowy
Proszek mango
Proszek truskawkowy
Proszek pomidorowy
Proszek z czerwonej papryki...
...Dostarczamy szeroki asortyment świeżych produktów, takich jak cytrusy, winogrona, arbuzy, pomidory, wiśnie, figi, brzoskwinie, ogórki, papryki, kasztany, jabłka, nektaryny, granaty i wiele innych warzyw przez cały rok.
Firma posiada własny magazyn z chłodnią. Posiadamy również certyfikaty GLOBAL GAP oraz ISO 22000.
munevvercelebiAThirafood.com...
...Papryczka chili to długa zielona papryka używana do kiszenia. Po ukiszeniu w wodzie, soli i occie winnym białym, kolor papryczki chili staje się łagodniejszy, skłaniając się ku żółtemu.
...Czerwona Papryka Perforowany Plaster jest przygotowany jako środek łagodzący bóle mięśni w różnych częściach ciała, a także bóle reumatyczne, rwy kulszowej i lędźwiowe, a jego działanie jest odczuwalne natychmiast po nałożeniu na obszar bólu. Stosuje się go w celu zmniejszenia objawów bólu mięśni i stawów w szyi, ramionach, dolnej części pleców oraz innych obszarach, a także w przypadku bolesnych naciągnięć mięśni.
... wartości odżywczych, papryka jest bardzo bogata w witaminy A, B, C i E, a także ma właściwości przeciwutleniające. Najostrzejsze papryki zawierają również substancję zwaną kapsaicyną, która odpowiada za ich charakterystyczną ostrość. Papryka stymuluje również krążenie krwi oraz wydzielanie śliny i soków żołądkowych, na przykład.
Pakowanie: Pakowane w kartonowe pudełka w rozmiarach C6, C7, C8, C9, C10 lub C12, lub w innym rodzaju pudełka.
...Papryka jest szeroko stosowana w kuchni jako przyprawa. Nadaje unikalny smak i aromat podczas gotowania zup, sosów itp. Płatki papryki dodawane są do chleba, aby uzyskać bardziej objętościowy, wyspiarski smak.
Zastosowanie
Kanapki, zupy, sosy, dania mięsne, dania z drobiu i dziczyzny, warzywa, dania boczne.
Smak
Aromatyczny, słodki, pikantny
Wartość odżywcza na 100 g.
Białka (g / 100g)… 15
Tłuszcze (g / 100g)… 13
Węglowodany (g / 100g)… 35
Wartość energetyczna (kcal / 100g)… 320...