• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • przybory kuchenne metalowe

Wyniki dla

Podwykonawca - Przybory kuchenne metalowe

  1. ZEPTER INTERNATIONAL

    Szwajcaria

    Verified by europages badge

    Od czterdziestu lat Grupa Zepter produkuje najwyższej klasy produkty przeznaczone dla zdrowia i urody, przyczyniające się do poprawy jakości codziennego życia. Ekskluzywne kolekcje najwyższej klasy, opatentowanych kosmetyków zaprojektowanych w celu podkreślenia naturalnego piękna z elegancją i doskonałością (Neufchâtel, Szwajcaria); Ekskluzywna kolekcja opatentowanych naczyń kuchennych Masterpiece, zaprojektowanych specjalnie z myślą o zdrowym, pysznym gotowaniu bez dodatku tłuszczu i wody. (Mediolan, Włochy); Nasze niezwykłe noże, wytwarzane ręcznie od ponad dwóch stuleci, stanowią kwintesencję spuścizny rzemiosła i niezrównanej jakości (Solingen, Niemcy); Nasz asortyment oczyszczaczy wody i powietrza, zaprojektowanych w celu zapewnienia optymalnej jakości i zdrowego środowiska w codziennym życiu (Korea Południowa). Z pomocą 100 000 konsultantów na całym świecie, nasza Grupa rozszerzyła swoją światową obecność, a ci ambasadorzy odgrywają kluczową rolę w sprzedaży prawie miliarda naszych produktów w 60 krajach. Grupa Zepter oferuje swoje doświadczenie i 7 europejskich fabryk do produkcji pod białą etykietą, gwarantując nienaganną jakość dzięki surowym standardom kontroli jakości. Urzeczywistniamy Państwa wizję, pomagając dostarczać klientom produkty najwyższej jakości.

  2. «SAVDO XARID BARAKA 2019» LLC

    Uzbekistan

    Verified by europages badge

    Firma BARAKA specjalizuje się w produkcji uzbeckich kociołków z przyjaznego dla środowiska materiału - żeliwa, przy użyciu klasycznej technologii i późniejszej ręcznej, trójetapowej obróbki mechanicznej, co zapewnia wyjątkową jakość wytwarzanych przez nas produktów. Kociołki produkowane są o różnych pojemnościach - od 4, 5 do 250 litrów. Żeliwo ma kilka zalet w porównaniu z innymi materiałami: doskonała bezwładność cieplna i przewodność, trwałość, zdolność do „kumulacji” smaków i aromatów itp.