• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • food

Wyniki dla

Food

PolskaŻywiec i ŚląskiProducent/wytwórca
  1. OTECH

    Polska

    Produkcja sterylizacyjnych lamp antywirusowych promieniowaniem UV-C. Sterylizacja powietrza w wentylacji, biurach, budynkach, halach produkcyjnych, żywności, szpitalach, również zakaźnych. Dezynfekcja powietrza w układach wentylacji, gabinetach lekarskich i przychodniach. Produkcja systemów nawilżania powietrza dla hal produkcyjnych, przemysłu drzewnego, tekstylnego, samochodowego, drukarni i innych. Dobór odpowiedniego systemu nawilżania dla hali produkcyjnej lub pomieszczenia, wraz z projektem, doradztwem i analizą wymagań klienta. Monitorowanie parametrów wilgotności i temperatury powietrza w procesach produkcyjnych. Produkujemy systemy mgłowe do następujących sektorów: - Nawilżanie powietrza w halach produkcyjnych. - Redukcja zapylenia przy procesie technologicznym lub przy przesypach i taśmociągach. - Redukcja elektrostatyki szkodliwej dla elektroniki oraz w przemyśle tekstylnym. Produkcja filtrów tłuszczowych do okapów, odciągów kuchennych dla restauracji i barów szybkiej obsługi. Produkcja i montaż systemów gaszenia iskier w odciągach od maszyn do silosów. Przeciwpożarowe wykrywanie iskier i zapobieganie pożarom w rurociągach, filtrach i silosach.

  2. ZAMET-BUDOWA MASZYN S.A.

    Polska

    Producent linii technologicznych, maszyn i urządzeń dla hut stali i metali nieżelaznych. Remonty i modernizacje, ciężkie konstrukcje spawane, części, usługi przemysłowe, obróbka mechaniczna.

  3. VIRTU PRODUCTION

    Polska

  4. NIFICO

    Polska

    Firma NIFICO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Świeże kury i kurczaki, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, drób, Świeże kury i kurczaki, i Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Ma siedzibę w Goczalkowice Zdroj, Polska.

  5. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

    Polska

    Bielmar is one of Poland’s largest manufacturers of margarines, oils and plant-based fats, a strong employee-based company with 100% Polish capital. Our offer includes brands which are well-known in the retail market, as well as products for the food industry and the HoReCa industry, bakeries and confectioneries. The modern technological facilities allow us to provide our clients with dedicated solutions based on the submitted specifications. Our advantages include : an experience of nearly 100-year tradition of pressing oil, high production standards and strictly selected raw materials. We use only verified GMO-free rapeseeds sourced from Polish farms where we supervise each stage of the production process. We offer products of the highest quality, without preservatives and powdered milk.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. AG FOODS SP. Z O.O.

    Polska

    Firma AG FOODS działa na rynku nieprzerwanie od 1990 roku. Od początku działamy w sektorach rynku takich jak Vending, Horeca oraz Food Service, odnosząc sukcesy na rynkach Europy Środkowo-Wschodniej. Jesteśmy uznanym producentem napojów typu instant (m.in. kawy, herbat vendingowych, zabielaczy, mleka w proszku) oraz naturalnych produktów na bazie owocowo-ziołowej. Oferujemy również kompleksowe rozwiązania dla vendingu, hoteli, restauracji oraz kawiarni, począwszy od dostaw sprzętu gastronomicznego, poprzez produkty do przyrządzania a skończywszy na pełnym wsparciu marketingowym. Dopełnieniem naszej bogatej oferty jest portfolio przekąsek marki Snack2Go, której jesteśmy generalnym dystrybutorem na rynku polskim. Pełną ofertę naszej firmy odnajdą Państwo na naszej stronie internetowej.

  2. POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ

    Polska

    Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o.o. jest firmą rodzinną powstałą w 1990 roku. Na chwilę obecną zatrudnia około tysiąca osób. Głównym filarem sprzedaży są przetwory mięsne na bazie mięsa z indyka i kurczaka. Miesięczna produkcja wynosi 3000 ton produktów przetworzonych i 4000 ton elementów z indyka w postaci świeżej oraz mrożonej. W ofercie znajdują się także produkty typu convenience food i mięsa kulinarne. Produkcja odbywa się w trzech zakładach: Zakład Produkcyjny Chybie - gdzie odbywa się produkcja kiełbas, bloków, salcesonów i innych. Potencjał produkcyjny osiąga 50 ton dziennie. Zakład Produkcyjny Czerwionka-Leszczyny - gdzie odbywa się produkcja parówek i produktów typu convenience takich jak nuggetsy czy cordon bleu. Potencjał produkcyjny osiąga 120 ton dziennie Ubojnia Drobiu w Ostródzie - gdzie odbywa się ubój i rozbiór indyka. Potencjał produkcyjny osiąga 200 ton dziennie Zakład w Czerwionce-Leszczynach a także Ubojnia w Ostródzie posiadają certyfikowane systemy zarządzania, zgodne z normami: IFS i BRC. Dla wszystkich wyrobów istnieje możliwość produkcji HALAL. Dystrybucja produktów prowadzona jest na terenie całej Polski oraz poza jej granicami do m.in.: Wielkiej Brytanii, Irlandii, Niemiec, Francji, Austrii, Węgier, Rumunii, Litwy, Łotwy, Estonii i Czech, a także na rynki Afrykańskie i Azjatyckie.