• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mieso

Wyniki dla

Mieso

PolskaŻywiec i ŚląskiProducent/wytwórca
  1. POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ

    Polska

    Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o.o. jest firmą rodzinną powstałą w 1990 roku. Na chwilę obecną zatrudnia około tysiąca osób. Głównym filarem sprzedaży są przetwory mięsne na bazie mięsa z indyka i kurczaka. Miesięczna produkcja wynosi 3000 ton produktów przetworzonych i 4000 ton elementów z indyka w postaci świeżej oraz mrożonej. W ofercie znajdują się także produkty typu convenience food i mięsa kulinarne. Produkcja odbywa się w trzech zakładach: Zakład Produkcyjny Chybie - gdzie odbywa się produkcja kiełbas, bloków, salcesonów i innych. Potencjał produkcyjny osiąga 50 ton dziennie. Zakład Produkcyjny Czerwionka-Leszczyny - gdzie odbywa się produkcja parówek i produktów typu convenience takich jak nuggetsy czy cordon bleu. Potencjał produkcyjny osiąga 120 ton dziennie Ubojnia Drobiu w Ostródzie - gdzie odbywa się ubój i rozbiór indyka. Potencjał produkcyjny osiąga 200 ton dziennie Zakład w Czerwionce-Leszczynach a także Ubojnia w Ostródzie posiadają certyfikowane systemy zarządzania, zgodne z normami: IFS i BRC. Dla wszystkich wyrobów istnieje możliwość produkcji HALAL. Dystrybucja produktów prowadzona jest na terenie całej Polski oraz poza jej granicami do m.in.: Wielkiej Brytanii, Irlandii, Niemiec, Francji, Austrii, Węgier, Rumunii, Litwy, Łotwy, Estonii i Czech, a także na rynki Afrykańskie i Azjatyckie.

  2. STRUSIA KRAINA & MOBAX DUDKA MOTZ SP.J.

    Polska

    Jesteśmy producentami mięsa strusiego od 2002 roku, aktualnie produkujemy 30 ton mięsa pierwszej klasy. Posiadamy nowoczesny zakład konfekcjonowania mięsa strusiego. Od wielu lat dostarczamy mięso do Szwajcarii, Belgii i Niemiec. Pracujemy z hodowcami z Polski, Słowacji, Czech czy Węgier. Współpracujemy z hodowcami w celu ulepszenia hodowli, poprawy dobrostanu zwierząt. Stawiamy na rozwój hodowli strusi. Rodzinna atmosfera w pracy wpływa korzystnie na jakość produktu. Nasze produkty również trafiają do firm produkujących zdrową karmę dla psów. Obecnie opracowujemy zdrowe produkty wykorzystujące mięso strusie, jak burgery ze strusia, parówki, kiełbaski czy marynowane mięso strusie. Stawiamy na jakość produktów i ich walory zdrowotne, które mięso strusie ma wiele. Zachęcamy do zakupu naszych produktów świeżych czy mrożonych. Mamy własny transport chłodniczy, dzięki czeku możemy dostosować dostawy tak, aby zachować łańcuch chłodniczy. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, do zakupów, zamówień czy pozytywnej rozmowy. Pozdrawiamy.

  3. GROS JERZY GROBAREK

    Polska

    Zapraszamy na nasz profil: http: //www.europages.pl/GROS-JERZY-GROBAREK/00000003631131-89171001.html Please visit our profile at: http: //www.europages.pl/GROS-JERZY-GROBAREK/00000003631131-89171001.html

  4. 2MUNDOS

    Polska

    Firma zajmuje się produkcją mięsa z nogi kurczaka oraz mięsa z uda indyka. Produkcja odbywa się ręcznie z wykorzystaniem doświadczonej kadry pracowniczej. Trybujemy również maszynowo urządzeniami najwyższej światowej klasy. Oferujemy nasze produkt w formie schłodzonej oraz mrożonej. Zapewniamy transport na terenie całej Europy.

  5. INTER-NATURAL

    Polska

    Zakład rozbioru drobiu położony na południu Polski specjalizujący się w mięsie z nogi kurczaka oraz elementach skrzydła. Oferujemy towar świeży oraz mrożony o najwyższej jakości, zgody z wymogami prawa krajowego, a także unijnych instytucji. Nasza firma posiada uprawnienia do eksportu na kraje Unii Europejskiej, rynki zachodniej Afryki (Benin, Ghana, Liberia, Gabon) oraz Azji (Hong Kong) .

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. NIFICO

    Polska

    Firma NIFICO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Świeże kury i kurczaki, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, drób, Świeże kury i kurczaki, i Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Ma siedzibę w Goczalkowice Zdroj, Polska.

  2. Z.P.M. MAXPOL

    Polska

    Firma Z.P.M. MAXPOL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Świeże indyki. Jest również obecna w dziedzinach mięso indycze. Ma siedzibę w Kuźnia Raciborska, Polska.

  3. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O

    Polska

    Firma ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Wyroby masarskie konserwowe, Wędliny i mięso peklowane, i Wyroby masarskie konserwowe. Ma siedzibę w Kuznia Raciborska, Polska.

  4. CIRTA

    Polska

    Firma CIRTA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso mrożone. Ma siedzibę w Gliwice, Polska.

  5. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO USLUGOWO HANDLOWE JANTAR SP Z O O

    Polska

    Firma PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO USLUGOWO HANDLOWE JANTAR SP Z O O, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Pszow, Polska.

  1. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO HANDEREK S.J.

    Polska

    Firma ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO HANDEREK S.J., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Ma siedzibę w Buczkowice, Polska.

  2. ZAKLADY PRZETWORSTWA MIESNEGO JAF SP Z O O

    Polska

  1. JANDAR SP. Z O.O. ZAKLADY MIESNE

    Polska

  2. GLOPEX

    Polska