• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • świeże mięso kozie

Wyniki dla

Świeże mięso kozie - Producent Wytwórca - Polska

PolskaProducent/wytwórca
  1. UBOJNIA ZWIERZAT RZEZNYCH "MIR-KAR"

    Polska

    Jesteśmy, firmą rodzinną, zajmującą się ubojem, obróbką pozyskanego surowca oraz sprzedażą gotowych produktów. Nasze mięso jest wysokiej jakości, ponieważ posiadamy wysoko wykwalifikowaną kadrę pracowniczą, a także zaufanych hodowców, z którymi współpracujemy od wielu lat. Oferujemy świeże mięso z kością lub bez kości, a także bogaty asortyment elementów mrożonych. Posiadamy wdrożony system HACCP, GPP, GHP.

  2. FPUH AMCIU

    Polska

    Ubój i sprzedaż drobiu i królików rzeźnych

  3. RESDROB SP. Z O.O.

    Polska

    Prowadzony przez nas zakład przetwórstwa drobiowego nieustannie się modernizuje i wprowadza nowoczesne technologie przetwórcze. Działamy jako prężnie rozwijająca się firma, która swoje produkty sprzedaje nie tylko w Polsce, ale również za granicą. Wyroby eksportujemy między innymi do Niemiec, Francji i Czech, ale nie ograniczamy się do Europy i drób eksportujemy również do Hong Kongu czy krajów Afryki środkowej. Aktywnie współpracujemy ze sprawdzonymi dostawcami. Zawsze dokładnie monitorujemy jakość drobiu. Drób sprawdzamy zaczynając: od etapu pisklęcia, a na gotowe tuszce kończąc. Wiemy w jakich miejscach nasi hodowcy zaopatrują się w pisklęta i badamy paszę, którą je karmią. Gwarantujemy, że pasze, którymi pisklaki są karmione nie zawierają żadnych dodatków hormonalnych. Dodatkowo kontrolujemy czy ściółka jest sucha, a w kurniku panuje odpowiednia temperatura. Dbamy, aby zawsze wystarczyło urządzeń do pojenia i karmienia kurczaków oraz, żeby mogły swobodnie chodzi w kurniku. W sprzedaży mamy między innymi uda kurczaka, ćwiartkę z kurczaka i skrzydło drobiowe. Gwarantujemy najwyższą jakość produktów i konkurencyjne ceny. Serdecznie zapraszamy!

  4. P.P.H.U. KAROL

    Polska

    Firma powstała w 1998 roku. Główna działalność firmy to rozbiór, wykrawanie mięsa wieprzowego i drobiowego, produkcja wyrobów wędliniarskich takich jak kiełbasy, wędzonki, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz produkty drobiowe. Nowoczesne technologie połączone z tradycyjnymi przepisami wędliniarskimi pozwalają na produkcję wyrobów o najwyższej jakości. Produkujemy wędzonki, kiełbasy, wyroby podrobowe oraz garmażeryjne. Starannie dobierany surowiec oraz perfekcyjne wykonanie produktu przyczyniły się do osiągnięcia przez zakład sukcesu rynkowego. Poza sprzedażą i produkcją wyrobów prowadzimy sprzedaż mięsa wieprzowego w elementach oraz drobiu w postaci świeżej i mrożonej. Nasze motto Specjalnie dla Ciebie określa nasz główny cel. Pragniemy by nasi klienci byli zadowoleni z wyrobów pochodzących z naszej firmy. Szeroki asortyment naszych produktów pozwala trafić w gusta najbardziej wymagających smakoszy. Naszym priorytetem jest wytwarzanie wędlin w sposób tradycyjny i naturalny.

  5. PW DAREX

    Polska

    Jesteśmy firmą handlowo-produkcyjną Zajmujemy się handlem drobiem, wieprzownią. Produkujemy trymmingi indycze jasne i ciemne

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. Z.P.M. MAXPOL

    Polska

    Firma Z.P.M. MAXPOL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Świeże indyki. Jest również obecna w dziedzinach mięso indycze. Ma siedzibę w Kuźnia Raciborska, Polska.

  2. P.P.H.U. DROBGEN

    Polska

    Zakład drobiarski .P.P.H.U. „Drobgen” jest firmą działającą od 1993 roku na terenie Kaszub w województwie pomorskim. Zajmuje się produkcją wyrobów drobiowych z kaczki, gęsi, indyka i kurczaka. Swą wyjątkowość zawdzięcza unikalnej technologii produkcji wyrobów drobiowych, których skład stanowi 100% mięsa drobiowego. Wytwarzanie produktów oparte jest na recepturach własnych i stosowaniu tylko naturalnych przypraw smakowych. Specjalizacją zakładu jest produkcja wysokogatunkowych mięs kulinarnych, całych, zmielonych i przyprawionych oraz gotowych farszy do produkcji półproduktów, szczególnie poszukiwanych w gastronomii, takich jak: de volaille, kotlety, klopsy, hamburgery, itp. Renomę firmy stanowią głównie wyroby tradycyjne i regionalne z gęsi.

  3. NIFICO

    Polska

    Firma NIFICO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Świeże kury i kurczaki, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, drób, Świeże kury i kurczaki, i Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Ma siedzibę w Goczalkowice Zdroj, Polska.