• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • kiełbasa

Wyniki dla

Kiełbasa - Producent Wytwórca - Polska

PolskaProducent/wytwórca
  1. WYTWÓRNIA WĘDLIN SWOSZOWICE K.KOWALCZYK I B.LEHMAN SP.J.

    Polska

    Wytwórnia Wędlin Swoszowiece to firma rodzinna, która została założona przez Władysława Mraza w latach 30 XX wieku. Po roku 1945 została bezprawnie odebrana właścicielowi i przekazana Gminnej spółdzielni rolniczej. Zwrot firmy rodzinie nastąpił w kwietniu 1989 roku. Od tamtej pory Wytwórnię Wędlin Swoszowice prowadzili dwaj wspólnicy Adolf Mraz i Krzysztof Kowalczyk. Od 1995 główna działalność produkcyjna prowadzona jest przy ulicy Myślenickiej 132 i 132a. Obok wytwórni znajduje się sklep firmowy, do którego serdecznie zapraszamy na degustacje i po świeże wędliny oraz mięso.

  2. KISZECZKA

    Polska

    Firma Kiszeczka istnieje od 1936 roku, kiedy to dziadek obecnych właścicieli rozpoczął produkcję nieskazitelnie pysznych wędlin, którymi już od ponad siedemdziesięciu lat delektują się mieszkańcy Mazowsza. Zlokalizowanie naszej firmy w Karczewie pod Warszawą pozwala połączyć doskonałą jakość wyrobów z dogodnym położeniem przedsiębiorstwa. Trzy pokolenia właścicieli, ponad siedemdziesiąt lat ciężkiej pracy i doświadczenie, któremu nie może równać się żadna inna firma z branży wędliniarskiej. Smak naszych wyrobów, to wynik doświadczenia i pasji, z którą podchodzimy do naszej pracy. Nie ustajemy jednak w walce o powrót zdrowej i smacznej tradycji na polskie stoły. Naturalne składniki oraz idealnie dobrane przyprawy tworzą symfonię każdego posiłku, która fascynuje miłośników najlepszych wędlin. Trzy pokolenia właścicieli, ponad siedemdziesiąt lat ciężkiej pracy

  3. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

    Polska

    Jesteśmy niewielką firmą wędliniarską położoną w miejscowości Budzyń, gmina Liszki. Nasze wyroby produkowane są według starych receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Starannie dobrane składniki oraz przyprawy sprawiają, że wszystkie nasze wędliny mają bardzo wyrazisty smak oraz aromat, są kruche i bardzo smaczne. Wędzenie odbywa się w tradycyjnych wędzarniach opalanych drewnem bukowo-olchowym. Produkujemy kiełbasy, szynki, boczki, wędzonki, polędwice, balerony, wyroby podrobowe. Mamy nadzieję, że dzięki przywiązaniu do tradycji i trosce o zachowanie doskonałego smaku nasze wyroby wędliniarskie przypadną Państwu do gustu.

  4. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

    Polska

    Zakład Mięsny Rolmat powstał w 1997 roku. Jest firmą rodzinną, która poświęca bardzo dużo uwagi na każdy szczegół w funkcjonowaniu Zakładu. Dbałość o wysoką jakość produktów, to misja która jest realizowana od początku działalności firmy. Wędliny produkowane są metodą tradycyjną w oparciu o sprawdzone receptury, dlatego cieszą się dużym uznaniem klientów. Wędzenie wyrobów w tradycyjnej wędzarni przy użyciu drzewa, powoduje ich niepowtarzalny smak i zapach. Szczególnie polecamy Państwu wędzonki, kabanosy, kiełbasy suche, kiełbasy cienkie, boczki, wędliny podrobowe.Ubojnia trzody chlewnej i bydła to kolejny krok w rozwoju firmy.Oferta ubojni dostosowana jest do potrzeb małych i średnich zakładów mięsnych.Oferta: półtusze wieprzowe, elementy mięsa wieprzowego , wędliny