• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • kiełbasy

Wyniki dla

Kiełbasy - Producent Wytwórca - Polska

PolskaProducent/wytwórca
  1. GIŻEWSKI PRODUCENT WĘDLIN Z DROBIU

    Polska

    Polski Producent wędlin z drobiu (indyk, kurczak) oraz wieprzowiny.Własna chodowla indyka , ubói i rozbiór.Przedsiębiorstwo rodzinne z tradycjami i wykwalifikowaną kadrą pracowniczą.Działamy na rynku mięsnym od 1990 roku.Posiadamy własną dystrybucję zarówno do3, 5T jak i 24T, dzieki czemu nasze produkty zawsze dostarczane są na czas.Obecnie zaopatrujemy klientów hurtowych jak i detalicznych na terenie całego kraju oraz eksportujemy produkty do krajów Unii Europejskiej .Stawiamy na profesjonalizm i najwyższą jakość produktów zgodnie z systemem HACCP.

  2. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

    Polska

    Firma ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, Przetwory mięsne wędzone i peklowane, Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, Przetwory mięsne wędzone i peklowane, i wędliny drobiowe. Ma siedzibę w Aleksandria, Polska.

  3. DUBIMEX ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESA S.J.

    Polska

    Firma DUBIMEX ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESA S.J., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach Przetwory mięsne wędzone i peklowane, i Przetwory mięsne wędzone i peklowane. Ma siedzibę w Gostynin, Polska.

  4. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE HE MA MARIA I HENRYK LORCZYK

    Polska

    Firma PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE HE MA MARIA I HENRYK LORCZYK, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w Zabkowice Slaskie, Polska.

  5. ZAKLAD SPOZYWCZY KABO A BOROWIK W KARPIESZUK SPOLKA JAWNA

    Polska

    Firma ZAKLAD SPOZYWCZY KABO A BOROWIK W KARPIESZUK SPOLKA JAWNA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, i Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Choroszcz, Polska.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. RASTELLI EUROPE

    Polska

    Firma RASTELLI EUROPE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w Warsaw, Polska.

  2. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO KONIAREK

    Polska

  3. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

    Polska

    Jesteśmy niewielką firmą wędliniarską położoną w miejscowości Budzyń, gmina Liszki. Nasze wyroby produkowane są według starych receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Starannie dobrane składniki oraz przyprawy sprawiają, że wszystkie nasze wędliny mają bardzo wyrazisty smak oraz aromat, są kruche i bardzo smaczne. Wędzenie odbywa się w tradycyjnych wędzarniach opalanych drewnem bukowo-olchowym. Produkujemy kiełbasy, szynki, boczki, wędzonki, polędwice, balerony, wyroby podrobowe. Mamy nadzieję, że dzięki przywiązaniu do tradycji i trosce o zachowanie doskonałego smaku nasze wyroby wędliniarskie przypadną Państwu do gustu.

  4. P.P.H.U. KAROL

    Polska

    Firma powstała w 1998 roku. Główna działalność firmy to rozbiór, wykrawanie mięsa wieprzowego i drobiowego, produkcja wyrobów wędliniarskich takich jak kiełbasy, wędzonki, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz produkty drobiowe. Nowoczesne technologie połączone z tradycyjnymi przepisami wędliniarskimi pozwalają na produkcję wyrobów o najwyższej jakości. Produkujemy wędzonki, kiełbasy, wyroby podrobowe oraz garmażeryjne. Starannie dobierany surowiec oraz perfekcyjne wykonanie produktu przyczyniły się do osiągnięcia przez zakład sukcesu rynkowego. Poza sprzedażą i produkcją wyrobów prowadzimy sprzedaż mięsa wieprzowego w elementach oraz drobiu w postaci świeżej i mrożonej. Nasze motto Specjalnie dla Ciebie określa nasz główny cel. Pragniemy by nasi klienci byli zadowoleni z wyrobów pochodzących z naszej firmy. Szeroki asortyment naszych produktów pozwala trafić w gusta najbardziej wymagających smakoszy. Naszym priorytetem jest wytwarzanie wędlin w sposób tradycyjny i naturalny.

  5. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

    Polska

    Zakład Mięsny Rolmat powstał w 1997 roku. Jest firmą rodzinną, która poświęca bardzo dużo uwagi na każdy szczegół w funkcjonowaniu Zakładu. Dbałość o wysoką jakość produktów, to misja która jest realizowana od początku działalności firmy. Wędliny produkowane są metodą tradycyjną w oparciu o sprawdzone receptury, dlatego cieszą się dużym uznaniem klientów. Wędzenie wyrobów w tradycyjnej wędzarni przy użyciu drzewa, powoduje ich niepowtarzalny smak i zapach. Szczególnie polecamy Państwu wędzonki, kabanosy, kiełbasy suche, kiełbasy cienkie, boczki, wędliny podrobowe.Ubojnia trzody chlewnej i bydła to kolejny krok w rozwoju firmy.Oferta ubojni dostosowana jest do potrzeb małych i średnich zakładów mięsnych.Oferta: półtusze wieprzowe, elementy mięsa wieprzowego , wędliny

  1. MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO

    Polska

    Jesteśmy producentem wędlin wytwarzanych w sposób tradycyjny, czyli wędzone drewnem bukowym, parzone w kotle i peklowane . Nasze kiełbasy posiadają zawartośc mięsa wieprzowego minimum 90 %.

  2. WYTWÓRNIA WĘDLIN SWOSZOWICE K.KOWALCZYK I B.LEHMAN SP.J.

    Polska

    Wytwórnia Wędlin Swoszowiece to firma rodzinna, która została założona przez Władysława Mraza w latach 30 XX wieku. Po roku 1945 została bezprawnie odebrana właścicielowi i przekazana Gminnej spółdzielni rolniczej. Zwrot firmy rodzinie nastąpił w kwietniu 1989 roku. Od tamtej pory Wytwórnię Wędlin Swoszowice prowadzili dwaj wspólnicy Adolf Mraz i Krzysztof Kowalczyk. Od 1995 główna działalność produkcyjna prowadzona jest przy ulicy Myślenickiej 132 i 132a. Obok wytwórni znajduje się sklep firmowy, do którego serdecznie zapraszamy na degustacje i po świeże wędliny oraz mięso.

  1. KISZECZKA

    Polska

    Firma Kiszeczka istnieje od 1936 roku, kiedy to dziadek obecnych właścicieli rozpoczął produkcję nieskazitelnie pysznych wędlin, którymi już od ponad siedemdziesięciu lat delektują się mieszkańcy Mazowsza. Zlokalizowanie naszej firmy w Karczewie pod Warszawą pozwala połączyć doskonałą jakość wyrobów z dogodnym położeniem przedsiębiorstwa. Trzy pokolenia właścicieli, ponad siedemdziesiąt lat ciężkiej pracy i doświadczenie, któremu nie może równać się żadna inna firma z branży wędliniarskiej. Smak naszych wyrobów, to wynik doświadczenia i pasji, z którą podchodzimy do naszej pracy. Nie ustajemy jednak w walce o powrót zdrowej i smacznej tradycji na polskie stoły. Naturalne składniki oraz idealnie dobrane przyprawy tworzą symfonię każdego posiłku, która fascynuje miłośników najlepszych wędlin. Trzy pokolenia właścicieli, ponad siedemdziesiąt lat ciężkiej pracy