Delektuj się i spraw przyjemność naszym serem owczym Ossau Iraty, wytwarzanym przez pasterzy z Kraju Basków i gór Béarn. Ser dojrzewający od 4 do 8 mi...
Ser wytwarzany z surowego mleka owczego. Jego smak jest pełny i trwały, maślany, z tendencją do oleistego.
Cechy sensoryczne
Jego smak jest pełny i t...
Queso Añejo wytwarzany z surowego mleka owczego churra. Ma suchą, szaro-zieloną skórkę, co wskazuje na dojrzewanie w bardzo zimnych i wilgotnych warun...
Pasteryzowane mleko owcze z czarnym truflem.
Dojrzewanie przez co najmniej 3 miesiące.
Lekko kwaśny i aromatyczny smak, uzupełniony niuansami, które d...
Ser owczy dojrzewający „Riserva” od Boffard
Ser typu „Riserva” to dojrzały ser produkowany w 100% z surowego mleka owczego, zgodnie z dawną tradycją ...
Ser owczy jest wytwarzany z mleka zbieranego w różnych hodowlach w rejonie Montes de Toledo, co skutkuje powstaniem charakterystycznego mleka, które p...
Masłowy ser, dojrzewający, z bardzo miękką i białą pastą, z miękką i żółtawą skórką. Ma intensywny i wyraźny smak oraz aromat.
Formaty sprzedaży:
Od...
To dla nas jeden z najlepszych producentów z Pirenejów. Znajdujemy tu złożoność aromatyczną, której nie można znaleźć nigdzie indziej.
Gama serów tw...