• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • filety z sardeli

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Filety z sardeli

Producent/wytwórca
  1. DELFINO BATTISTA

    Włochy

    Verified by europages badge

    Po wojnie Pasquale Battista otworzył w Cetara niewielki zakład produkujący konserwy, który prowadził z zapałem i dumą aż do lat 90. ubiegłego wieku. Z biegiem czasu smak naszych produktów nie zmienił się, podobnie jak etapy procesu produkcyjnego i staranny dobór surowców. Wszystkie te etapy są realizowane z zachowaniem szczególnej ostrożności, aby zapewnić zgodność ze standardami produkcji i obowiązującymi przepisami.

  2. CONSERVAS LINDA PLAYA

    Hiszpania

    W naszej firmie Linda Playa produkujemy i sprzedajemy anchois w solance. Wychodzimy naprzeciw potrzebom rynku krajowego i międzynarodowego. Przygotowujemy anchois i solanki według receptur domowych. Nasza firma ma siedzibę w Colindres, strategicznej enklawie morza Kantabryjskiego.

  3. SALAZONES MORENO

    Hiszpania

    Firma SALAZONES MORENO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Ryby wędzone i solone. Jest również obecna w dziedzinach sardela, i filety z sardeli. Ma siedzibę w Barcelona, Hiszpania.

  4. REZUMAR, S. A.

    Hiszpania

    Firma REZUMAR, S. A., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Ryby morskie. Jest również obecna w dziedzinach filety z sardeli, i sardela solona. Ma siedzibę w Laredo, Hiszpania.

  5. ANCHOAS DEL CANTABRICO GONSAL

    Hiszpania

    Firma ANCHOAS DEL CANTABRICO GONSAL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Ryby konserwowe. Jest również obecna w dziedzinach filety z sardeli. Ma siedzibę w Astillero, Hiszpania.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. SCEA LA CAILLE DES VOSGES

    Francja

    Verified by europages badge

    Francuska firma specjalizująca się w hodowli przepiórek w Wogezach. Od prawie 50 lat rodzinna firma koncentruje się na dobrostanie zwierząt i i jakości. Przepiórki rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane na miejscu. Używamy lokalnych pokarmów roślinnych. Nasze umiejętności polegają zarówno na selekcji zwierząt, jak i na dobrych warunkach chowu. Sprzedajemy wszystkie nasze świeże/mrożone produkty we Francji, Europie i na daleki Eksport