• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • kiełbaski

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Kiełbaski

Producent/wytwórca
  1. LA BONNE ÉPICE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma LA BONNE ÉPICE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Przyprawy. Jest również obecna w dziedzinach Korzenie, aromaty, Żywność - import-eksport, Rzemiosło, flaki naturalne, Korzenie, aromaty, Spożywczy - Import/Eksport, Żywność - import-eksport, offal, i Rzemiosło. Ma siedzibę w Maubeuge, Francja.

  2. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

    Włochy

    Verified by europages badge

    Firma SALUMIFICIO MERLOTTI SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach kiełbasa, typowe produkty, szynka, bresaola, culatello, kiełbaski, mortadela bez polifosforanów, i słonina produkcji rzemieślniczej. Ma siedzibę w Marmirolo, Włochy.

  3. SALUMI CORSINI SRL

    Włochy

    Lonza, lonzini, szynka, kiełbaski i kiełbasy: wykwintne specjały przygotowane na bazie wyselekcjonowanej wieprzowiny i umiejętnie aromatyzowane doświadczonymi rękoma naszych rzemieślników. Przestrzegamy minimalnego czasu suszenia w stosunku do każdej kiełbasy i dbamy o idealny klimat, w którym operacja wykonywana na każdym etapie sprawia, że powstaje smakowity i doskonały produkt. Pracujemy z wieprzowiną już od trzech pokoleń. Śledzenie tendencji na rynku, dbałość o jakość suszenia, autentyczność, szybka obsługa - to nasze silne strony.

  4. SADEPOR

    Hiszpania

    Firma EMBUTIDOS OBRADOIRO jest skoncentrowana na wytwarzaniu produktów przetworzonych, sprzedawanych pod marką Sadepor. Celem naszej firmy od momentu jej założenia jest stworzenie wachlarza produktów o wysokiej jakości. Te produkty wprowadzone na rynek pod marką Sadepor zostały wytworzone z najlepszych surowców, dostarczonych przez firmę matkę i wyprodukowanych zgodnie z galicyjskimi regułami sztuki.

  5. DI GIUSEPPE PORCELLI

    Włochy

    To przedsiębiorstwo, pracujące według najbardziej tradycyjnych technik produkcji i rzemiosła, dąży do powiększenia swojego horyzontu, poszerzając swoją gamę produktów i rynki docelowe, dzięki ciągłemu i niesłabnącemu procesowi badań i rozwoju, wprowadzonemu w celu odniesienia długoterminowego sukcesu we wprowadzeniu na rynek swoich produktów, również za granicą. Livasì jest firmą rodzinną, której rozwój jest wynikiem woli trzeciego pokolenia.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. SALUMIFICIO LAVIGNA

    Włochy

    Firma SALUMIFICIO LAVIGNA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach kiełbaski, eksport szynki, produkcja własna, i szynka. Ma siedzibę w Mesoraca, Włochy.

  2. NUTRIALIZ, LDA

    Portugalia

    Firma NUTRIALIZ, LDA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach regionalne wyroby rzeźnicze, mięsa świeże, eksport wędlin, i kiełbaski. Ma siedzibę w Leiria, Portugalia.

  3. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

    Belgia

    Firma DE BAETS VLEESWAREN BVBA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Przetwory mięsne wędzone i peklowane, Przetwory mięsne wędzone i peklowane, wędlina delikatesowa, wstępnie gotowana kiełasa do gotowania, i kiełbaski. Ma siedzibę w Evergem, Belgia.

  4. HENRI RAFFIN

    Francja

    Firma HENRI RAFFIN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, kiełbasa, szynka surowa, kiełbaski, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w LA ROCHETTE, Francja.

  5. LINDENHOF-METZGER KRAUS GMBH & CO. KG

    Niemcy

    Firma LINDENHOF-METZGER KRAUS GMBH & CO. KG, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach sklep mięsny, zaopatrzenie dla rzeźni, i kiełbaski. Ma siedzibę w Ronshausen, Niemcy.

  1. MARQUES & MARQUES SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA

    Portugalia

    Firma MARQUES & MARQUES SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, kiełbaski, mięsa świeże, i Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Ma siedzibę w Vila Nova De Santo André, Portugalia.

  2. NUGAPE PET FOOD S.L.

    Hiszpania

    Firma NUGAPE PET FOOD S.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pokarm dla zwierząt domowych. Jest również obecna w dziedzinach kiełbaski. Ma siedzibę w Pontevedra, Hiszpania.

  1. TER BEKE

    Belgia

    Firma TER BEKE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, szynka, Pasztety i pasztetówki, wstępnie gotowana kiełasa do gotowania, i kiełbaski. Ma siedzibę w Wommelgem, Belgia.

  2. ANTONIJOAN S.A

    Hiszpania

    Firma ANTONIJOAN S.A, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Przetwory mięsne wędzone i peklowane. Jest również obecna w dziedzinach słonina, i kiełbaski. Ma siedzibę w Ripollet (Barcelona), Hiszpania.

  3. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS G. BORIES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, szynka, i kiełbaski. Ma siedzibę w Plaisance, Francja.

  4. ALKA MACHINE AND ENGINEERING

    Turcja

    Firma ALKA MACHINE AND ENGINEERING, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Jelita, kiszki. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, kiełbaski, flaki naturalne, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Gaziantep, Turcja.

  5. MEAT PROCESSING AND PACKING PLANT YUVILEYNIY LTD

    Ukraina

    Firma MEAT PROCESSING AND PACKING PLANT YUVILEYNIY LTD, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach kiełbasa, i kiełbaski. Ma siedzibę w Slobozhanske, Ukraina.

  6. FABRICA DE EMBUTIDOS ONTENIENTE SL

    Hiszpania

    Firma FABRICA DE EMBUTIDOS ONTENIENTE SL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach kiełbaski. Ma siedzibę w Onteniente, Hiszpania.

  7. EMBUTIDOS DOMINGO ORTIZ MORENO S.L.

    Hiszpania

    Firma EMBUTIDOS DOMINGO ORTIZ MORENO S.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach boczek suszony, i kiełbaski. Ma siedzibę w Navarrete-La Rioja, Hiszpania.

  8. CHARCUTERIE DE LA VALLEE DE LA BRUCHE

    Francja

    Firma CHARCUTERIE DE LA VALLEE DE LA BRUCHE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach kiszona kapusta, i kiełbaski. Ma siedzibę w Obernai, Francja.

  1. PASSIAS E.G S.A.

    Grecja

    Firma PASSIAS E.G S.A., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach kiełbaski. Ma siedzibę w Efkarpia, Grecja.

  2. GROUPE RIVIERE

    Francja

    Verified by europages badge

    Mając silne lokalne korzenie na południu Francji, Grupa Rivière od trzech pokoleń tworzy innowacyjne i smaczne dania gotowe, oparte na tradycyjnych francuskich recepturach. Wykonane z naturalnych składnikó receptury są wolne od barwników, konserwantów i sztucznych aromatów. Grupa Rivière poprzez swoje marki pokazuje przywiązanie do jakości swoich produktów oraz zaangażowanie w działania CSR. Maison Rivière podkreśla tradycyjne francuskie przepisy na gotowane dania mięsne z południowo-zachodniej Francji. Les Mets de Provence wnosi słońce na talerzu dzięki kulinarnym pomocom, przyprawom, smarowidłom do aperitifu oraz gotowanym potrawom i warzywom z prowansalskimi nutami. Aroma One to specjalista od przecierów ziołowych i przyprawowych w tubach, do praktycznego i smacznego gotowania. Solvia przenosi kubki smakowe i 5 zmysłów za granicę dzięki ekologicznym przyprawom, sosom i gotowanym warzywom. Nasze zaangażowanie w jakość produktów: - produkowane we Francji - mięso i warzywa z Francji - czysta etykieta i odżywczo zbilansowane receptury - certyfikacja SME+ naszych zakładów produkcyjnych (CSR) - wysokowydajne narzędzia produkcyjne i akredytacja na międzynarodowe standardy (IFS, BRC, Organic)

  3. THE FAMILY BUTCHERS GERMANY GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    The Family Butchers (TFB) to druga co do wielkości firma przetwórstwa wędlin w Niemczech, z ośmioma zakładami produkcyjnymi, ztarudniająca 2400 pracowników i osiągająca roczny obrót w wysokości 720 mln. euro. Firma rodzinna łączy wieloletnie doświadczenie i wiedzę fachową jako specjalista w dziedzinie produkcji marek własnych oraz jako producent dla znanych marek, takich jak Reinert Bärchen, Reinert Sommerwurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz i Reinert HerzensSACHE. Idea innowacji jest silnie zakorzeniona w firmie: Dzięki kiełbaskom Reinert Bärchen firma TFB z powodzeniem rozwinęła segment wędlin dla dzieci, a wraz z firmą Reinert HerzensSACHE wprowadziła na niemiecki rynek pierwszą markę kiełbas z hodowli 100 % bez antybiotyków. Każdego roku produkowanych jest ponad 660 milionów produktów do sklepów samoobsługowych, od klasycznych kiełbas surowych, parzonych i gotowanych, po kreacje z wariantami przyprawowymi oraz produkty hybrydowe przeznaczone na półki samoobsługowe, ale także na ladę sklepową.

  4. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  5. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

    Włochy

    Od 1987, masarnia i sklep z wędlinami Salumificio Bovo, Bortolazzi Massimo, w Weronie, proponuje wyroby rzemieślnicze, takie jak soppressa (kiełbasa z czosnkiem), kiełbasy, kiełbaski, rolada z boczku, salamella (rodzaj kiełbaski), cotechino (kiełbasa do gotowania), świeże mięso, dojrzałe specjalności. Salumificio Bovo jest wyborem wszystkich tych, którzy chcą zaoferować swoim klientom najwyższą jakość i najlepszy smak, gdyż stawia się w pozycji uprzywilejowanego partnera klienta i udostępnia mu szeroki wybór kiełbasek i kiełbas pierwszej jakości.

  6. HÖHENRAINER DELIKATESSEN GMBH

    Niemcy

    Firma Hohenrainer produkuje kiełbaski z indyka, wykonane z 100% czystego mięsa indyczego. Nasze różnorodne, wszechstronne i obfite produkty charakteryzują się niską zawartością tłuszczu i dużą zawartością wysokiej jakości białka. Proponujemy ponad 35 najwyższej jakości tradycyjnych niemieckich produktów. Najwyższa jakość i pełne zadowolenie naszych klientów to nasz priorytet. Używamy tylko najlepszych składników i stosujemy tradycyjne receptury pochodzące z niemieckiej branży wędliniarskiej. Produkujemy nasze wyroby w naszej rodzimej Bawarii. Nazwa firmy Hohenrainer pochodzi od miejscowości Großhöhenrain, gdzie mieści się siedziba naszej firmy. Założyciel firmy, Georg Lechner, zakupił indyki w Bawarii – od tamtej pory firma należy do rodziny – zgodnie z bawarską tradycją. Bawarska tradycja wędliniarska w połączeniu z naszym doświadczonym personelem. 200 pracowników. Ciągle szkolimy się: wielu naszych byłych praktykantów zajmuje teraz odpowiedzialne stanowiska w firmie.

  7. STRUSIA KRAINA & MOBAX DUDKA MOTZ SP.J.

    Polska

    Jesteśmy producentami mięsa strusiego od 2002 roku, aktualnie produkujemy 30 ton mięsa pierwszej klasy. Posiadamy nowoczesny zakład konfekcjonowania mięsa strusiego. Od wielu lat dostarczamy mięso do Szwajcarii, Belgii i Niemiec. Pracujemy z hodowcami z Polski, Słowacji, Czech czy Węgier. Współpracujemy z hodowcami w celu ulepszenia hodowli, poprawy dobrostanu zwierząt. Stawiamy na rozwój hodowli strusi. Rodzinna atmosfera w pracy wpływa korzystnie na jakość produktu. Nasze produkty również trafiają do firm produkujących zdrową karmę dla psów. Obecnie opracowujemy zdrowe produkty wykorzystujące mięso strusie, jak burgery ze strusia, parówki, kiełbaski czy marynowane mięso strusie. Stawiamy na jakość produktów i ich walory zdrowotne, które mięso strusie ma wiele. Zachęcamy do zakupu naszych produktów świeżych czy mrożonych. Mamy własny transport chłodniczy, dzięki czeku możemy dostosować dostawy tak, aby zachować łańcuch chłodniczy. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, do zakupów, zamówień czy pozytywnej rozmowy. Pozdrawiamy.