• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mięso z romagne

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Mięso z romagne

Producent/wytwórca
  1. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  3. PROFIL EXPORT VIANDES

    Francja

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT firma rodzinna usytuowana w Isere, wyspecjalizowana w rozbiorze mięsa końskiego, wyrobów z mięsa końskiego & przeróbce mięsa końskiego. Hodowla koni, ubój koni, obieranie z kości, rozbiór, przeróbka mięsa końskiego, pakowanie próżniowe, na tackach, hurtem, w konserwach, dystrybucja. Opanowanie całego sektora rodziny koniowatych we Francji. Nasz zakład produkcyjny posiada CERTYFIKAT IFS.

  4. DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL

    Rumunia

    Verified by europages badge

    Doly-Com Distributie SRL: Rumuński Lider Przetwórstwa Mięsnego z siedzibą w Botosani to największa rzeźnia bydła i owiec oraz zakład odkostniania wieprzowiny, wołowiny i jagnięciny/baraniny. Przetwarzamy ponad 60 000 głów rocznie z tygodniową zdolnością produkcyjną wynoszącą 2 672 ton w obiekcie o powierzchni 7 477, 65 metrów kwadratowych. Posiadając certyfikaty zgodności z najwyższymi standardami (HACCP, ISO 22000: 2018, ISO 9001: 2015, FSSC 22000, IFS i Halal), zapewniamy najwyższą jakość produktów mięsnych.

  5. SCEA LA CAILLE DES VOSGES

    Francja

    Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. FPUH AMCIU

    Polska

    Ubój i sprzedaż drobiu i królików rzeźnych

  2. COMPTOIRS ALBERT

    Belgia

    Firma COMPTOIRS ALBERT, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób, króliki i dziczyzna – hodowla. Jest również obecna w dziedzinach mięso pawia, mięso z królika, mięso z jelenia, i mięso z dzika. Ma siedzibę w Vlierzele, Belgia.

  3. LA FAGNARDE

    Belgia

    Firma LA FAGNARDE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Świeża dziczyzna, i mięso z dziczyzny. Ma siedzibę w Robertville, Belgia.

  4. WILD GEFLÜGEL KANINCHEN HORDAN GMBH

    Niemcy

    Firma WILD GEFLÜGEL KANINCHEN HORDAN GMBH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Żywność - import-eksport. Jest również obecna w dziedzinach świeże mięso królika, mięso z królika, i mięso drobiowe. Ma siedzibę w Dresden, Niemcy.

  5. CARNICAS DIBE S.L.

    Hiszpania

    Firma CARNICAS DIBE S.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach mięso z dziczyzny, i wędliny. Ma siedzibę w El Gordo, Hiszpania.

  1. COGAL

    Hiszpania

    Firma COGAL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Świeże króliki. Jest również obecna w dziedzinach świeże mięso królika, mrożone mięso królika, i mięso z królika. Ma siedzibę w Pontevedra, Hiszpania.

  2. VAN LEENDERT MAASTRICHT BV

    Holandia

    Firma VAN LEENDERT MAASTRICHT BV, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób i dziczyzna mrożona. Jest również obecna w dziedzinach mięso z dziczyzny, i mięso jagnięce. Ma siedzibę w Maastricht, Holandia.

  1. ADANA

    Turcja

    Firma ADANA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób, króliki i dziczyzna – hodowla. Jest również obecna w dziedzinach wejścia indywidualne, fretki, mięso z królika, i mięso z zająca. Ma siedzibę w Adana, Turcja.

  2. GE.VI.MI.DI GENCO RUSSO VINCENZO E MIRELLA

    Włochy

  3. POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH

    Niemcy

    Firma POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Cielęcina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach żywność, mięso drobiowe, kuchnia turecka, i żywność etniczna i orientalna. Ma siedzibę w Mönchengladbach, Niemcy.

  4. VION ANHALT GMBH

    Niemcy

  5. LA BUONA TAVOLA

    Włochy

  6. GIORGIONI & MIETTI S.R.L.

    Włochy

    Firma GIORGIONI & MIETTI S.R.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Baranina - mięso z rzeźni, Mięso i wyroby masarskie, i Baranina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Fano, Włochy.

  7. A N DUIA MICELI DI MICELI AGOSTINO

    Włochy

  8. G. POZZOLI 1875 S.R.L.

    Włochy

  1. CARNICAS ORIENTE SL

    Hiszpania

    Firma CARNICAS ORIENTE SL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Leganes, Hiszpania.

  2. ROYALE VOLAILLE

    Francja

  3. BRESAOLE PINI S.R.L.

    Włochy

    Firma BRESAOLE PINI S.R.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Baranina - mięso z rzeźni, Mięso i wyroby masarskie, i Baranina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Grosotto, Włochy.

  4. KING POLLO S.R.L.

    Włochy

    Firma KING POLLO S.R.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Baranina - mięso z rzeźni, Mięso i wyroby masarskie, i Baranina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Delia, Włochy.

  5. BEAUVAL

    Belgia

    Firma BEAUVAL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wołowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach Ćwiartowanie mięsa, Maszyny do mielenia mięsa, żywienie zbiorowe, Ćwiartowanie mięsa, Jagnięcina - mięso z rzeźni, produkty mięsne świeże, i Maszyny do mielenia mięsa, żywienie zbiorowe. Ma siedzibę w Lessines, Belgia.

  6. F.LLI POLDI ALLAI S.R.L.

    Włochy

  7. D. & D. S.R.L.

    Włochy

  8. FONTANA ANTONIO S.R.L.

    Włochy

    Firma FONTANA ANTONIO S.R.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Baranina - mięso z rzeźni, Mięso i wyroby masarskie, i Baranina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Pianezze, Włochy.

  9. RAIZZOLA CARNI DI BONIOTTO ROLANDO

    Włochy

  10. PORCHETTIFICIO

    Włochy

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo