• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • miesa swieze

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Miesa swieze

Producent/wytwórca
  1. DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL

    Rumunia

    Verified by europages badge

    Doly-Com Distributie SRL: Rumuński Lider Przetwórstwa Mięsnego z siedzibą w Botosani to największa rzeźnia bydła i owiec oraz zakład odkostniania wieprzowiny, wołowiny i jagnięciny/baraniny. Przetwarzamy ponad 60 000 głów rocznie z tygodniową zdolnością produkcyjną wynoszącą 2 672 ton w obiekcie o powierzchni 7 477, 65 metrów kwadratowych. Posiadając certyfikaty zgodności z najwyższymi standardami (HACCP, ISO 22000: 2018, ISO 9001: 2015, FSSC 22000, IFS i Halal), zapewniamy najwyższą jakość produktów mięsnych.

  2. CAPI FOOD B.V.

    Holandia

    Firma CAPI FOOD B.V., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso mrożone. Jest również obecna w dziedzinach Żywność - import-eksport, Żywność - import-eksport, mięsa świeże, mięso wołowe zamrożone, i cattle carcasses. Ma siedzibę w Enschede, Holandia.

  3. CIS VAN DEN BROECK

    Belgia

    Firma CIS VAN DEN BROECK, jest Multi-Category, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Cielęcina - mięso z rzeźni, mięsa świeże, mięso - hurt, Cielęcina - mięso z rzeźni, i mięso końskie. Ma siedzibę w Minderhout, Belgia.

  4. MARQUES & MARQUES SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA

    Portugalia

    Firma MARQUES & MARQUES SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, kiełbaski, mięsa świeże, i Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Ma siedzibę w Vila Nova De Santo André, Portugalia.

  5. NUTRIALIZ, LDA

    Portugalia

    Firma NUTRIALIZ, LDA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach regionalne wyroby rzeźnicze, mięsa świeże, eksport wędlin, i kiełbaski. Ma siedzibę w Leiria, Portugalia.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. SOPRACO

    Belgia

    Firma SOPRACO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wołowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach Pasza dla bydła, filety wieprzowe, i mięsa świeże. Ma siedzibę w Geel, Belgia.

  2. NATUURVLEES DOBBELAERE

    Belgia

    Firma NATUURVLEES DOBBELAERE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, mięso, mięsa świeże, Mięso i wyroby masarskie, i Sklep rzeźniczy - mięso. Ma siedzibę w Moerkerke-Damme, Belgia.

  3. IBERLAMBS,S.L.

    Hiszpania

    Firma IBERLAMBS,S.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Hodowla - import-eksport. Jest również obecna w dziedzinach mięso jagnięce, mięso cielęce, i mięsa świeże. Ma siedzibę w Alberche Del Caudillo, Hiszpania.

  4. COMECO S.A.

    Grecja

    Firma COMECO S.A., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Cielęcina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach mięso, i mięsa świeże. Ma siedzibę w Corfu, Grecja.

  5. TOPITÉU - ALHEIRAS DE MIRANDELA, LDA

    Portugalia

    Firma TOPITÉU - ALHEIRAS DE MIRANDELA, LDA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach Szynka, Szynka, i mięsa świeże. Ma siedzibę w Mirandela, Portugalia.

  1. JAMONES DIONISIO SANCHEZ

    Francja

    Firma JAMONES DIONISIO SANCHEZ, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach mięsa świeże. Ma siedzibę w Fuentesauco (zamora), Francja.

  2. DUTCH FOOD EXPERTS

    Belgia

  1. MEATOLOGIA - WOŁOWINA NA STEKI

    Polska

    Niewiele jest osób, które oddają się w pełni swojej pracy, tworząc coś zupełnie nowego i pokazując, że zwykłe gotowanie czy dostarczanie składników wcale nie musi być nudne. Oto Meatologia - grupa specjalistów i pasjonatów mięsa, którzy postanowili stworzyć prawdziwy azyl zarówno dla restauratorów, właścicieli burgerowni i zwykłych domowych pasjonatów gotowania i miłośników idealnego steka. Współpracując z Meatologią, każdy ma możliwość zamówienia wybranej ilości mięsa z dostawą - zawsze świeże, odpowiednio przechowywane i oczywiście przygotowane tak, aby zaspokoić każde podniebienie.

  2. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

    Hiszpania

    Specjalista z zakresu przygotowywania potraw na bazie kaczki. Foie gras z kaczki. Catering. Wędliny i dania gotowe. Mięsa, łopatka i wędlina przyrządzona. Drób i pasztety. Specjalności z kaczki. Mięsa pieczone.

  3. LOU GASCOUN

    Francja

    Firma LOU GASCOUN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Dania gotowe, delikatesowe wyroby spożywcze. Jest również obecna w dziedzinach kuchnia typowo regionalna, traditional cooking made to order, świeże potrawy gotowe na bazie mięsa, i wątróbka. Ma siedzibę w St Medard D Eyrans, Francja.

  4. ALRO SNACKS

    Belgia

    Firma ALRO SNACKS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Potrawy gotowe mrożone. Jest również obecna w dziedzinach świeże potrawy gotowe na bazie mięsa, mięsa przygotowywane, i pieczyste z rożna. Ma siedzibę w Mouscron, Belgia.

  5. OPTIMEAT LTD.

    Rumunia

    Optimeat działa w sektorze mięsnym (wieprzowina, wołowina, baranina/jagnięcina i drób), dostarczając świeże mięso oraz porcje do sprzedaży detalicznej, świeże, chłodzone i mrożone. Większość sprzedaży Optimeat stanowią podstawowe mięsa surowe do przetwórni, zakładów mięsnych i zakładów konserw mięsnych, obejmujące pełny asortyment, w tym: tusza mięsna, mięso z kością i bez kości, skrawki, tłuszcze i podroby. Dostawy dla sektora sprzedaży hurtowej obejmują wysokiej jakości mięsa cięte i specjalne, w różnych opakowaniach i porcjach. Optimeat posiada zatwierdzony przez UE zakład, w którym mięso jest krojone i pakowane, tusze są oczyszczane z kości, porcjowane i pakowane z przeznaczeniem na rynek detaliczny, dla supermarketów, sklepów mięsnych, restauracji, hoteli i garmażerii. Grupa Optimeat posiada magazyn chłodniczy zatwierdzony przez UE znajdujący się w centrum Bukaresztu oraz system logistyczny do dystrybucji. Cel Optimeat – stać się Twoim źródłem OPTYMALNEGO MIĘSA – dzięki najświeższym produktom, spełnianiu specyficznych wymagań, zawsze po konkurencyjnych cenach.

  6. DAKA PIEROGI ŁĄCKIE

    Polska

    Jesteśmy producentem najwyższej jakości tradycyjnych pierogów łąckich. Na rynku działamy już od ponad 17 lat zaopatrując lokalne sklepy, restauracje, przedszkola I szkoły. W swojej ofercie posiadamy 14 różnych rodzajów pierogów(głęboko mrożonych). Stosujemy system jakości HACCP. Spośród innych firm wyróżnia nas to, że: -w 100% cenimy sobie jakość - pierogi są ręcznie robione  -wykorzystujemy tylko świeże, naturalne, ekologiczne składniki; współpracując z lokalnymi dostawcami  - nadzienia pierogów komponujemy od początku do końca w naszej firmie  - pierogi z mięsem składają się w 93% z mięsa dobrej jakości  - pierogi owocowe zawierają 100% prawdziwego owocu w nadzieniu  -wegetarianie i weganie też znajdą coś dla siebie : ) - NIE UŻYWAMY wzmacniaczy smaku, spulchniaczy, barwników czy konserwantów  Oferujemy: -konkurencyjne ceny - atrakcyjne rabaty przy większych zamówieniach  - własny transport na terenie Polski  Zapraszamy do kontaktu, chętnie podejmiemy współpracę.