• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • produkcja ziół

Wyniki dla

Produkcja ziół - Import eksport

  1. EKO-HERBA. SIDORUK KAROL

    Polska

    Eko-Herba produkuje, skupuje oraz sprzedaje surowce zielarskie. Nasze produkty pochodzą przede wszystkim ze stanu naturalnego i licencjonowanych plantacji ekologicznych. Zaopatrujemy głównie firmy z sektora spożywczego, farmaceutycznego oraz spirytusowego. Uruchomiliśmy także sklep internetowy, gdzie można nabyć wszystkie nasze artykuły zielarskie, nie wychodząc z domu. Ponadto w naszej bogatej ofercie posiadamy wiele rodzajów przypraw, herbat owocowych czy bakalii.

  2. VANAR INTERNACIONAL

    Polska

    Firma Vanar Internacional, działa na Polskim i Europejskim rynku od ponad dwunastu lat. Jedną z form działalności firmy, jest produkcja, skup, przetwórstwo suszonych owoców, ziół‚ i przypraw, oraz produkcja mrożonej jagody, rokitnika, porzeczki, aronii i jeżyny. Duża część produkowanych i sprowadzonych przez nas surowców pochodzi z dzikiej przyrody i z ekologicznie czystych terenów Kaukazu, Centralnej Azji i Północnej Afryki.

  3. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - Firma Fischer Fermentgetränke GmbH została założona w 2013 roku, ale nasza rodzinna tradycja fermentacji mieszanek ziołowych i herbacianych sięga roku 1898 r., co czyni nas jednym z najstarszych producentów Kombuchy na świecie. Dzięki temu nasze produkty są wyjątkowe na rynku. Ze względu na naszą tradycję, staramy się używać najwyższej jakości składników pochodzących z kontrolowanych upraw ekologicznych (certyfikat Ecocert DE-ÖKO-005). Dzięki naszemu wieloletniemu doświadczeniu i wiedzy zgromadzonej przez cztery pokolenia, regularnie opracowujemy nowe produkty: dla siebie i naszych partnerów biznesowych. Nasza produkcja Kombuchy nie zmieniła się od 1898 roku. Podstawowym przekonaniem rodziny Fischer jest stosowanie wysokiej jakości składników w naturalnym procesie produkcji i butelkowania. Nasze receptury ziół i herbat są fermentowane w naszych własnych kulturach w procesie naszej tradycyjnej rzemieślniczej produkcji (w manufakturze) kombuchy. Wymagany do tego cukier jest całkowicie zużywany (<0, 5 g/l). Celowo unikamy również pasteryzacji, obróbki cieplnej i filtracji. W rezultacie nasze własne kultury pozostają aktywne nawet po butelkowaniu i naturalnie rozwijają dwutlenek węgla w butelce.

Filtry

Wyniki dla

Produkcja ziół - Import eksport

Liczba wyników

3 Przedsiębiorstwa

Kategorii firm