... seria inicjatyw, które pokazują, jak firma potrafiła dostosować się z dużą zdolnością do innowacji do zmian w gustach, nawykach, rynku oraz do nieustannego rozwoju nowych technologii w procesach pieczenia.
W Stanach Zjednoczonych, gdzie termin "bake-off" został ukuty, opisywał on nieformalną rywalizację w pieczeniu ciast między przyjaciółmi, kolegami i sąsiadami; dzisiaj znaczenie "bake-off" rozszerzyło się na ogólne pojęcie "zawody", "wyzwanie", które doskonale odzwierciedla nasz sposób rozumienia innowacji, które wprowadzamy do naszych produktów.
...Piec rotacyjny na drewno lub kombinowany gazowo-drewniany z kopułą z cegły i obrotową płytą z płytek szamotowych jest porównywalny z tradycyjnym piecem neapolitańskim. Wyposażony w 2 otwory: jeden do pieczenia pizz, drugi do spalania drewna. Popiół powstający z drewna zbierany jest w specjalnych szufladach u podstawy pieca. Panel sterowania dotykowego o przekątnej 7 cali umożliwia regulację prędkości obrotowej, zmianę kierunku obrotów oraz zarządzanie pieczeniem z timerem i sygnałem dźwiękowym. Powłoka ze stali nierdzewnej nadaje unikalności i blasku.