Hiszpania, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. jest firmą agrospożywczą, która rozpoczęła swoją działalność w 1986 roku, jako kontynuacja projektu kompleksowego obejmującego cały łańcuch od produkcji trzody chlewnej, rzeźni, sali uboju, aż po przetwarzanie produktów. Filozofia, z którą rozpoczęto ten projekt, zrodziła się z pomysłu czterech wspólników, aby dodać wartość do produkcji wieprzowiny i jednocześnie stworzy...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...w kontrolowanej temperaturze, między 3º a 5º Celsjusza, oraz przy wilgotności względnej między 75% a 85%. Rasa: 50% iberyjska Żywienie: Cebo de Campo Etykieta: Zielona Wartość energetyczna: 356 Kcal / 1480 KJ Tłuszcze: 27,6 g Tłuszcze nasycone: 9,4 g Węglowodany: < 0,10 g Cukry: < 0,10 g Białko: 27 g Sól: 7 g...
Francja, Montlaur En Diois
...Nasze świnie biegają od urodzenia po parku o powierzchni 6000 m², zacienionym przez orzechy. Ich dieta składa się z granulatów dostosowanych do potrzeb świń oraz z odpadów z farmy, których nie mogliśmy sprzedać z powodu błędów w sortowaniu (dynie, melony, orzechy, zboża, konopie). Rasa Gascon to czarne świnie, dość małe, ponieważ ich wzrost jest powolny, bardzo towarzyskie i zabawne, z opadającymi uszami na oczy. Ich mięso jest typowo marmurkowe i ma doskonały smak. WAGA: 5 kg OPAKOWANIE: 5 kg...
Hiszpania, Alcobendas
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo wysokiej jakości pochodzący z świń rasy 50% iberyjskiej, karmionych żołędziami podczas montanery (ostatnie 6 miesięcy życia). Czas dojrzewania wynosi ponad 24 miesiące. Świnia 50% iberyjska de bellota to świnia, której pochodzenie wywodzi się od czystych świń iberyjskich (100% iberyjskich) krzyżowanych z rasą Duróc. Te świnie były hodowane na wolności i karmione żołędziami oraz ziołami przez ostatnie 6 miesięcy życia.