...Ciastka Bitey to pożywne, szybkie danie na bazie zbóż, owoców, jagód i warzyw.
Kształt ciastek w każdej paczce nawiązuje do określonego motywu: Kosmos, Zwierzęta, Pod Wodą i Dinozaury.
Zalecane dla dzieci w wieku od 1,5 roku.
Składniki: mąka ryżowa (49%), masło kokosowe, skrobia kukurydziana, skoncentrowany sok truskawkowy (10%), syrop daktylowy, proszek buraczany, proszek jabłkowy, środek...
...Wysoko zautomatyzowane maszyny są zaprojektowane do dozowania ciasta o różnych kształtach i rozmiarach, z nadzieniem lub bez, na blachę do pieczenia metodą ekstruzji:
- ciasto kruche (twarde lub miękkie);
- ciasto piernikowe;
- ciasto na ciastka owsiane;
- ciasto biszkoptowe;
- masa białkowa (suflet, słodycze, pastylki, pianka)
Mechanizm z dwoma zasobnikami w dozownikach Сура СД i Сура СДУ...
...Jako integralna część systemu Creasweet, może być wykorzystywana do napełniania licznych form konfekcyjnych, takich jak np. ciastka i ciasteczka z cukierkami owocowymi.
Możliwe są różnorodne wariacje:
Różne rodzaje ciastek sandwich z wszelkimi możliwymi nadzieniami.
Aby uzyskać różne smaki, można stosować liczne rodzaje produktów kombinowanych, takich jak np. ciastka z nadzieniem galaretkowym, cukierki owocowe w czekoladowej polewie, ciastka pokryte czekoladą, dżemem lub galaretką, a także piankowe wypieki na ciastkach.
...Potrawy przygotowane z mąki żytniej mają niższą kaloryczność niż te z mąki pszennej. Nawet osoby stosujące różne diety odchudzające mogą używać mąki żytniej do pieczenia. Z mąki żytniej można piec nie tylko tradycyjny chleb czarny. Ta mąka stanowi również bazę dla wielu pysznych i zdrowych wypieków, takich jak placki, muffiny, pierniki, ciastka i ciasteczka. Mąka żytnia zawiera witaminy z grupy B...
...Tłuszcze cukiernicze o wysokiej szybkości krystalizacji do szerokiej gamy produktów: tłuste nadzienia do wafli, ciast waflowych, rolad, nadzień cukierkowych, rolad, ciastek kanapkowych, różnych rodzajów cukierków mącznych.
...Nowoczesne, wygodne i bezpieczne opakowania dla wszystkich rodzajów słodyczy. Doskonała przezroczystość i połysk, wytrzymałość i elastyczność, odporność na mróz do -40 °C oraz możliwość pieczenia w temperaturze do +220 °C. Opakowania na ciasta, placki, wypieki, pianki, marmoladę, cukierki i ciastka. Opracowujemy piękny, uroczysty, prezentowy design pojemników na słodycze i ciasta, wykorzystując...