Francja, Guérande
...że ta kategoria trufli jest delikatnym, potężnym i niezapomnianym składnikiem. Jej uwodzące aromaty oraz zdolność do podkreślania wszystkich potraw, z którymi jest łączona, czynią ją najpiękniejszym klejnotem francuskiej gastronomii. Trufla czarna doskonale komponuje się z słodko-słonym smakiem naturalnej Fleur de Sel, która ubiera się w jej smak, nadając Twoim potrawom wyrafinowany i niepowtarzalny akcent. SKU:FSTN150...
Francja, Valréas
...Podróż między lądem a morzem, wynikająca z połączenia soli z Guérande z prawdziwymi wiórkami czarnych trufli z Prowansji, która ujawnia swoją pełną moc aromatyczną. Porady dotyczące degustacji: Jedna szczypta wystarczy, aby wzbogacić świeże makarony, risotto, białe mięso, carpaccio, a także będzie idealna na foie gras i jajka. Należy używać tylko na samym końcu w przygotowaniach, po zakończeniu gotowania.