...cykl wzrostu trzcinycukrowej jest znacznie krótszy. Proces ten pozwala znacznie zredukować szkody zwykle spowodowane przez jednorazowe naczynia.
Dostawa:
Francja / Europa / Międzynarodowo
Opakowania: Po 500 w kartonowym opakowaniu z recyklingu
Próbka gratis: Na życzenie...
...SŁOMKAZ CUKROWYCH TRZCIN, GWARANTOWANA JAKO WOLNA OD PLASTIKU* I PLA, PODKREŚLI TWOJE KOKTAILE, DŁUGIE NAPOJE I ORZEŹWIAJĄCE NAPOJE.
Kiedy picie przez ekologiczną słomkę staje się prawdziwą przyjemnością!
Nasze słomki są ekologiczne i kompostowalne: rozkładają się w ciągu kilku dni lub tygodni!
Są odporne na temperatury od -20°C do +90°C i nie topnieją w twoich napojach. Dlatego są doskonale...
...Słomka Bio ECO jest produkowana z ok. 70% genetycznie niezmienionej trzcinycukrowej oraz z ok. 30% minerałów i włókien, dzięki czemu jest w 100% biodegradowalna w przemysłowych zakładach kompostujących. Słomka Bio ECO jest wolna od plastyfikatorów i również nie zawiera plastiku.
Słomka jest stabilna wymiarowo, bezsmakowa i nadaje się do napojów o temperaturze do 30°C. Przy odpowiednich, suchych...
Francuska marka opakowań w 100% naturalnych, w 100% biodegradowalnych i w 100% kompostowalnych. Ekologiczna, praktyczna i ekonomiczna alternatywa dla profesjonalistów z branży gastronomicznej i hotelarskiej, którzy pragną przyjąć bardziej przyjazne dla środowiska nawyki, jednocześnie zapewniając doskonałe doświadczenie klienta! Nasz pierwszy produkt? Słomka wykonana z bagassy trzcinycukrowej lub...