... gładkość i kremowość. Ma trwałość 12-24 miesięcy, gdy jest odpowiednio przechowywana. Jest dostępna w workach 25 kg lub Big Bags.
Skrobia pszenna natywna jest stosowana w szerokim zakresie produktów spożywczych, w tym w słodyczach, deserach, pieczywie, przekąskach i daniach gotowych, a także w budyniach, suchych zupach i mieszankach sosów. Jest również używana w mieszankach do panierowania i ciasta, serach, produktach rybnych, napojach alkoholowych oraz w przemyśle papierniczym.
...Skrobia ziemniaczana jest wytwarzana z oczyszczonego proszku ziemniaczanego, filtrowana, wytrącana i suszona z uzyskanym osadem. Może być używana jako środek zagęszczający.
Misją JING HENG SING TECHNOLOGY jest rozwój rynku zagranicznego producentów MASZYN DO PRZETWARZANIA ŻYWNOŚCI & PAKOWANIA, mających dobrą reputację w TAJWANIE. Nasze grono obejmuje wykwalifikowanych, profesjonalnych producentów Made-In-Taiwan. Dostarczamy klientom usługę o wartości dodanej w ramach “ROZWIĄZANIA POD KLUCZ”. Dzięki bogactwu nagromadzonej wiedzy i doświadczenia, dostarczamy zróżnicowa...
... wypieki, makaron i pasty.
Wysoką wartość odżywczą, ponieważ jest bogata w wapń i witaminę B12.
Skrobia tapiokowa może być stosowana w różnych produktach spożywczych, w tym:
1. Zupy, sosy i dressingi
2. Wypieki, np. ciasta i tarty
3. Produkty ekstruzowane
4. Gotowane mięsa
5. Produkcja lodów i wafli do lodów
6. Makaron i pasty
Wygląd: Sypki, kremowo-biały proszek...
... biodegradowalne w naturalnych warunkach i nie emitują toksycznych oparów nawet podczas spalania.
Informacje o słomkach:
Długość: 13, 21, 26 cm
Średnica: 6, 8, 12 mm
Grubość: 0,3 - 0,35 mm
Materiał: 70% naturalnych włókien roślinnych, 30% jadalnej skrobi roślinnej
100% biodegradowalne
Związane z jadalnąskrobią roślinną
24 miesiące trwałości...