Grupa Fuchs ma siedzibę w Dissen (Niemcy) i jest ekspertem w dziedzinie smaków dla przemysłu spożywczego i handlu, oferując wszystko, od przypraw po rozwiązania technologiczne. Dzięki naszemu wszechstronnemu międzynarodowemu know-how branżowemu oraz własnym rozwojom produktów, laboratoriom sensorycznym oraz sommelierom przypraw, posiadamy ponad 70-letnie doświadczenie.
Portfolio obejmuje: przypraw...
...Sos z leśnych grzybów Maïski, ten klasyczny kremowy sos zimowy z smażonymi leśnymi grzybami, jest pełen smaku. Doskonale pasuje do smażonej czerwonej mięsa, chrupiącego drobiu, ale również nadaje dodatkowy akcent potrawom z dziczyzny.
Na głównym zdjęciu dodatkowo ozdobiliśmy go serem pleśniowym, takim jak Gorgonzola lub Blauwe Achelse, kawałkami orzechów laskowych i listkami rozmarynu. Na drugim zdjęciu widać smażoną dziczyznę, kulki ziemniaczane, jabłka Maïski z żurawiną i nasz sos z leśnych grzybów!
Le Coustelous z dumą oferuje swoje produkty gastronomiczne z Południowego Zachodu, z szczególną uwagą na słynny cassoulet z Castelnaudary.
Dbamy o jakość naszych składników i współpracujemy z lokalnymi producentami, aby zaoferować Wam to, co najlepsze. Eksportujemy nasze produkty do Europy, Stanów Zjednoczonych i Francji, do delikatesów, winiarni oraz sklepów specjalistycznych w dziedzinie gastro...
...Salsa z letnim truflem i grzybami. Bez konserwantów i bezglutenowa. Idealna do makaronu, risotto, jajek, tartinek, przystawek. Nie zawiera czarnych oliwek, aby uzyskać prawdziwy smak trufli! Sos z czarnymi truflami i grzybami. Idealny do wzbogacenia różnych potraw, takich jak przystawki, tosty, dania główne, sosy, mięso, dania zapiekane i omlety.
Firma „Produits Habi” jest rodzinnym przedsiębiorstwem działającym od 1914 roku w branży produkcji wysokiej jakości konserw żywnościowych. Nasze produkty sprzedajemy pod marką Habi w sieciach handlowych, a także w sektorze HORECA i gastronomii szybkiej obsługi, a także pod marką Private Label. Tworzymy dla naszych klientów dania gotowe, sosy, bazy sosów i inne. Nasze produkty są wytwarzane według ...
...Cieszymy się, że możemy zaoferować Państwu tradycyjne danie francuskie - Escargot. Starannie wybieramy najlepsze ślimaki, a następnie gotujemy je w wodzie z przyprawami i uzupełniamy różnymi sosami.
Dostępne sosy: ślimaki po burgundzku, sos Dorblu, sos orzechowy, sos limonkowo-chili, sos pomidorowy po włosku, sos musztardowy, sosgrzybowy, sos cytrynowy.
Po przygotowaniu mrozimy je i pakujemy...