... królika, gulaszowi, dziczyźnie i potrawom z drobiu, mielonemu mięsu oraz kurczakowi wyjątkowy pikantny, śródziemnomorski aromat.
Potrawy wegetariańskie, takie jak zupy i sosy pomidorowe, gęste zupy warzywne, groszek, białe fasole, a szczególnie ziemniaki, również doskonale komponują się z tym ziołem.
Jednak również w słodkiej kuchni pikantny rozmaryn znajduje zastosowanie. Maliny i wiśnie w deserach i ciastach uwielbiają towarzystwo zioła, podobnie jak słodzona polenta czy kompot jabłkowy.
Zawartość: 35,00 g
Numer artykułu: 106709...
West-Indies Distribution jest importerem i dystrybutorem produktów egzotycznych, głównie z Antyli (Gwadelupa, Martynika, Gujana i Reunion). Oferujemy najszerszy wybór produktów, od artykułów suchych, świeżych, mrożonych po owoce i warzywa. Dostawa we Francji i na całym świecie. Współpracujemy z zaufanymi dostawcami z całego świata, aby zapewnić świeżość, jakość i autentyczność.
Oto nasze wartości...
...Małe, twarde i chrupiące białe cebulki.
Idealne do przygotowania blanquette lub fricassée. Są również cenione w tradycyjnej raclette zimą, do podjadania na aperitif lub dodawane do sałatek.
Składniki: cebule, woda, ocet, sól, cukier, konserwanty: E220 (siarczyny), E223 (siarczyny).
Dostępne również w słoiku 370ml.
NSA HALAL to hurtownik działający w sektorach: artykułów spożywczych, mrożonek, mięs, napojów, wędlin, a także w produktach higienicznych. Firma NSA HALAL jest również obecna w sektorach i stowarzyszeniach przedsiębiorstw przemysłowych.
Oferujemy szeroki asortyment produktów, zawsze w bardzo atrakcyjnych cenach i z przewagą nad konkurencją.
NSA HALAL jest również obecny jako hurtownik artykułów ...
...wartości odżywcze na 100 g
energie(kcal)= 193.2
energie(Kj)=819.7
materie tłuszczowe(g) =0.1 w tym kwasy tłuszczowe nasycone(g)=0
glikozydy(g)=45.6 w tym cukry(g)=43.3
białka(g)=0.6 sól(g)=0
Stan:Nowy
SKŁADNIKI:GRUSZKI 31 %, CEBULA SISCU 31%, CUKIER, BIAŁE WINO KORSYKA, SOK Z CYTRYN, PEKTYNA
Waga netto:150 g
Pochodzenie:Korsyka...
...SKŁADNIKI: mięso i kości cielęce z FRANCJI, woda, warzywa, białe wino (ślady siarczynów), koncentrat pomidorowy, skrobia kukurydziana, przyprawy, sól.
... potrawy na bazie pomidorów: sosy pomidorowe, pizze, ratatouille.
Świetnie pasuje do wszelkiego rodzaju warzyw: bakłażanów, cukinii, grzybów, karczochów, ciecierzycy, ryżu.
Dobrze współgra z czosnkiem, cebulą, tymiankiem i oliwą z oliwek.
Aromatyzuje dressingi, sałatki, sery, takie jak mozzarella.
To prawdziwa uczta z jajkami, zarówno w postaci omletów, jak i jajecznicy.
Korzyści z bazylii:
Jest naturalnym środkiem antybakteryjnym, który oczyszcza płuca i oskrzela z niepożądanych substancji.
W Gusto Mediterráneo zajmujemy się dystrybucją świeżej Trufli czarnej (Tuber Melanosporum), znanej we Francji jako trufla z Périgord. Dodatkowo dostarczamy truflę w Brisura (trufla w słoikach z wodą i solą do truflowania produktów, takich jak sery, mięsa czy sosy) oraz truflę suszoną do truflowania przekąsek, oleju lub sosów.
Zarówno trufla w brisura, jak i suszona są skierowane do sektora przemysłowego i mamy dwie odmiany: trufla czarna zimowa (Tuber Melanosporum) oraz trufla letnia (Tuber Aestivum).
... miso jest delikatna i należy do naszych produktów premium. Istnieje ponad 1000 rodzajów miso. Miso białe lub jasne (nazywane również słodkim miso) ma kolor jasnobeżowy do żółtego. Zwykle jest lżejsze i słodsze w smaku, z krótszym okresem fermentacji. Wytwarzane jest z mniejszej ilości soi i większej ilości zbóż, takich jak biały ryż. Miso czerwone lub ciemne ma kolor od jasnobrązowego do prawie...
... arlekiny i gras pistà, deski wędlin lub serów z sosami słodko-kwaśnymi lub musztardą, melon z culatello, bogate sałatki owocowe, lody rzemieślnicze i wiele innych. W Roverbelli, w naszym sklepie firmowym, można kupić produkty z gospodarstwa, takie jak owoce i warzywa z lokalnych upraw, sosy słodko-kwaśne, dżemy, musztardy, jajka oraz wino Merlot i Lambrusco. Znajdziecie nas także na lokalnych targach km0 organizowanych przez Konsorcjum Agroturystyczne Mantovano (Porto Mantovano, Marmirolo, Cittadella, Vhò di Piadena i Legnago).
...słoiczki z całymi truflami, skórkami lub wiórkami trufli. Odkryjesz również małe przyjemności, które wzbogacą Twoje codzienne dania, dzięki olejowi lub occie truflowemu, pastom, przyprawom, a nawet daniom takim jak risotto, makaron czy polenta. Aby dodać odrobinę trufli do swoich potraw, możesz wybrać kremy lub sosy. Oprócz trufli, wybieramy różne wysokiej jakości grzyby, takie jak smardze, borowiki czy trąbki śmierci, które znajdziesz w formie suszonej, aby cieszyć się nimi przez cały rok. La Maison Baumont pomoże Ci również znaleźć pomysły na prezenty dzięki swoim zestawom.
Jesteśmy agentem importowo-eksportowym, specjalizującym się w znajdowaniu produktów o najlepszej jakości do eksportu z Bułgarii. Produkty obejmują: ser feta, ser żółty, ser kashkaval, wino czerwone, wino białe, wino luzem, wino różowe, bułgarskie produkty różane, sosy warzywne, słodycze, wyroby cukiernicze, czysty naturalny miód itd. Możemy pomóc każdej firmie, która chce importować produkty z Europy Wschodniej, znajdując najlepszej jakości produkty, które z pewnością przyciągną uwagę konsumentów w kraju importującym.
... zapach pudełka, co sprawia, że staje się ono naprawdę wyjątkowe. Wśród oryginalnych pomysłów na prezenty znajdziesz najlepsze włoskie produkty: białe wina, czerwone wina i wina różowe DOC i DOCG, oliwę z oliwek extra virgin tłoczoną na zimno, ocet balsamiczny z Modeny, makaron di Gragnano, sosy i przetwory, słodkie wypieki, wytrawne pieczywo, miód organiczny, przyprawy i inne smaki, likiery i napary, grappa, limoncello, wino musujące spumante i wiele, wiele innych. Odkryj teraz naszą szeroką ofertę koszy i zestawów prezentowych dla firm.
Produkty z sycylijskiej ziemi, caponata rybna i sosy do makaronu, dodatki przygotowane przez szefa kuchni restauracji Antica Marina w Katanii. Oliwa z oliwek extra virgin DOP z Etna, sycylijskie wina białe i czerwone. Pesto z migdałów i krewetek, pesto z kasztanów i langustynek, świeże ikry tuńczyka i karczochy, caponata z tuńczyka i wiele innych.
... puree, zupy, pasztety i sosy. Nasze makarony są również wzbogacone o cytrynę, pomarańczę, atrament kałamarnicy, pomidory, kurkumę i szpinak, zachowując tradycję w najbardziej pożądanych formatach. Formatami są trie, sagne incanulate, orecchiette, maccheroni, liście oliwne, le salentine, anellini. Nasze wina mają uznanie DOC i IGP, a także należą do kategorii win szlachetnych w niektórych kategoriach.