• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • specjalności z daktyli

Wyniki dla

Specjalności z daktyli - Import eksport

  1. CLEMENT FAUGIER

    Francja

    Verified by europages badge

    Clément Faugier w Privas w Ardèche : produkcja i sprzedaż każdego rodzaju produktów na bazie kasztanów od 1882 roku: kasztany kandyzowane, kremy kasztanowe z regionu Ardèche. Produkcja i sprzedaż Marpom's, mieszanki kremu kasztanowego i puree z jabłek. Gama produktów BIO. Clément Faugier oferuje obecnie puree z mrożonych owoców i warzyw, naturalne puree mrożone porcjowane z kasztanów, w formie krążków po 8 lub 15.

  2. TUCHEL & SOHN GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Tuchel & Sohn GmbH jest międzynarodowym producentem i dostawcą naturalnych surowców dla przemysłu spożywczego i napojów oraz sektora farmaceutycznego i kosmetycznego, założonym przez Gustava Tuchela, a obecnie działającym jako importer, dystrybutor, rafineria i rozlewnia. Od 2017 roku firmą zarządzają w czwartym i piątym pokoleniu Peter i Mirko Tuchel. Od momentu założenia siedziba firmy znajduje się w Hamburgu. Asortyment produktów składa się głównie z naturalnych substancji słodzących, które są oferowane w sposόb tak naturalny, jak to tylko możliwe. Są to miód pszczeli, różne syropy takie jak syrop klonowy, syrop z agawy, syrop ryżowy, syrop daktylowy lub kokosowy, a także inne produkty pszczele (wosk, propolis, pyłek kwiatowy), agawa (inulina), klonowiec (cukier, płatki) i inne. Dzięki obecności na całym świecie i międzypokoleniowej współpracy z dostawcami, Tuchel & Sohn może oferować zrównoważone towary najwyższej jakości bezpośrednio ze źrόdła pochodzenia.

  3. LE COUSTELOUS

    Francja

    Verified by europages badge

    Le Coustelous z dumą prezentuje Ci swoje produkty gastronomiczne, zwracając szczególną uwagę na słynne cassoulet de Castelnaudary. Dbamy o wysoką jakość naszych składników i współpracujemy z lokalnymi producentami, aby zaoferować Ci to, co najlepsze. Wysyłamy nasze produkty na terenie Europy, do Stanów Zjednoczonych i we Francji, do delikatesów, sklepów winiarskich, a także sklepów wyspecjalizowanych w sztuce kulinarnej i innych wyszukanych produktach spożywczych. Francja słynie ze swojej gastronomii, a nasz południowo-zachodni region jest jednym z najbardziej renomowanych z uwagi na swoje zróżnicowane i i wyborne potrawy. Od 1993 roku, nasza rodzina z zaangażowaniem podchodzi do przygotowywania pysznych dań dla swoich klientów. Zależy nam na promowaniu produktów z naszego regionu, świeżych i własnego wyrobu. Foie gras, kaszanka, piersi z kaczki... Jednak, przede wszystkim, nasze słynne cassoulet, przygotowywane według tradycji rodzinnej z białej fasoli Castelnaudary i mięsa od regionalnych producentów. Jesteśmy do dyspozycji celem udzielenia jakichkolwiek informacji na temat naszych produktów. W "Le Coustelous", rodzina znajduje się w centrum naszej wytwórni konserw. Jesteśmy dumni z dzielenia się Tobą naszym zamiłowaniem do gastronomii w służbie południowego zachodu. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!

  4. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  5. RESTAURANT Z

    Niemcy

    Firma RESTAURANT Z, jest Usługi dostawcze, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej, Hotel, Produkcja artystyczna, rozpowszechnianie i ochrona własności intelektualnej, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej, Hotel, i Produkcja artystyczna, rozpowszechnianie i ochrona własności intelektualnej. Ma siedzibę w Berlin, Niemcy.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. AZIENDA AGRICOLA BARBUSCIA

    Włochy

    Firma AZIENDA AGRICOLA BARBUSCIA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach warzywa w oleju, in oil conserves, pomidury suszone z olejem z oliwek, i Warzywa SMAŻONE NA OLEJU. Ma siedzibę w Mirabella Imbaccari, Włochy.