Francja, Villarembert
Confiserie Spagnolo to mała francuska firma z siedzibą w stacji Corbier w regionie Sybelles w Sabaudii. Znajdująca się na wysokości 1500 metrów, Antoine i Manon specjalizują się w produkcji cukierków z dawnych lat, dostępnych w sprzedaży bezpośredniej lub w naszym sklepie internetowym. Oferują różne cukierki z gotowanego cukru, wykonane w maszynie z lat 30. XX wieku, na bazie: - aromatów naturaln...
Holandia, Groningen
...Kulki salmiakowe od Kindleys to twarde cukierki o smaku salmiaku. Te okrągłe kulki są pyszne do ssania, ale jeszcze lepsze do gryzienia. Wtedy uwalnia się trochę proszku salmiakowego! Pyszne stare holenderskie słodycze z czasów babci. Nasze kulki salmiakowe są teraz nawet wegetariańskie i wegańskie! Wykonane z poszanowaniem dla środowiska i innych ludzi. To takie proste, każdy może cieszyć się...
Francja, Versailles
... Stanach Zjednoczonych. Rozwinąłem linię w Paryżu z mydłami ekologicznymi i słynnym mydłem Tour Eiffel! A na koniec, linię z ogrodami, w tym słynne ogrody w stylu francuskim, różanecznik i ogrody w Prowansji. Wszystkie te wzory są połączone z zapachami, które wybieram u mojego perfumiarza z Grasse. Na koniec dodałem tradycyjne słodycze, ponieważ doskonale uzupełniają zapachy i słodkości, które oferuje...
...Fabryka Likieru Amarelli Fortunato Amarelli i C. produkuje najlepszą lukrecję na świecie, według autorytatywnego głosu Encyklopedii Brytyjskiej, która pochodzi z Kalabrii. Stare dokumenty potwierdzają, że już około 1500 roku rodzina Amarelli handlowała podziemnymi gałęziami rośliny, która do dziś rośnie w obfitości na jej ziemiach: lukrecją, o nazwie naukowej "Glycyrrhiza Glabra", czyli słodką...