Polska, Warszawa, Poland
... jajeczny w workach o wadze 20-25 kg lub w dużych workach. Proszek jajeczny jest szeroko stosowany w hotelach, szpitalach, restauracjach i piekarniach, szczególnie w produktach takich jak krakersy, ciastka i makaron, które nie wymagają wyrastania. Oprócz proszku jajecznego dostępny jest również proszek z żółtka jaj i proszek z albuminy jaj. Proszek z żółtka jaj jest stosowany jako substytut...
Usytuowana w Varreddes w Île-de-France, nasza farmę angażuje się w zrównoważoną uprawę pszenicy durum, aby tworzyć rzemieślnicze makarony w krótkim łańcuchu dostaw. Założona przez rodzinę rolników od kilku pokoleń, uprawiamy naszą pszenicę durum i inne rośliny w sposób przyjazny dla środowiska. W 2020 roku uruchomiliśmy naszą działalność produkcji makaronów na farmie, wykorzystując technikę mielen...