... na 100g, całkowita zawartość cukru 60g na 100g
Od 1885 roku sekrety wiecznej młodości! Krem zkasztanówz Ardèche to przepis stworzony przez Clémenta Faugiera w 1885 roku w Privas. Przepis ten pozostał niezmieniony od momentu swojego powstania, wykorzystuje tylko naturalne składniki. Składniki: kasztany, cukier, kawałki kasztanów w cukrze, woda, syrop glukozowy, naturalny aromat waniliowy
Przygotowany z 45g owoców na 100g, całkowita zawartość cukru 60g na 100g
Kod: 561
Waga netto (g): 340
Waga brutto (g): 400
Cena netto: 2.55
Cena brutto: 2.69...
...Ciasto z mąki kasztanowej z figami i orzechami.
To pyszne małe ciasto korsykańskie jest przygotowywane na podstawie smakowitego przepisu.
Waga: 190 g
Składniki: Migdały 65%, Cukier, Miód AOP z Korsyki, Syrop glukozowy. Może zawierać śladowe ilości innych.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.
Deklaracja wartości odżywczych na: 100 g
Energia: 1703 kJ (408 kcal)
Tłuszcze: 23 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 42 g
w tym Cukry: 25 g
Białko: 6,6 g
Sól: 0,54 g...
...żelatyna z bio szafranu 230 g,
musztarda z bio szafranem 200 g
syropz bio szafranu 25 cl,
mydło szafranowe z arganem 100 g,
opakowanie ciastek 130 g,
dżem zkasztanów 320 g,
dżem zkasztanówz szafranem 320 g
0,100 g szafranu w nitkach
w koszyku z bambusa w naturalnym kolorze
Waga: 3000 g
Wymiary: 35 × 20 × 15 cm...