Cukier Kryształowy
Cukier biały w jakościach EG I i II
Cukier Cukrowy
Cukier trzcinowy z różnych części świata jako surowy cukier trzcinowy lub cukie...
Cukier biały to oczyszczony, krystaliczny słodzik uzyskiwany z trzciny cukrowej lub buraka cukrowego. Jest to najczęściej używany rodzaj cukru w gospo...
Cukier to słodka, krystaliczna substancja pozyskiwana głównie z trzciny cukrowej i buraka cukrowego. Chemicznie, cukier składa się z sacharozy, cząste...
Cukier brązowy to rodzaj cukru, który zawiera pewną ilość melasy, co nadaje mu brązowy kolor i charakterystyczny smak. Może być produkowany na dwa głó...
Cukier to obok różnych innych rodzajów cukru, słodki, krystaliczny produkt spożywczy pozyskiwany z roślin.
Nasza oferta obejmuje:
Cukier kryształowy ...
Pochodzenie cukru panela
Cukier panela pochodzi z Ameryki Środkowej i Południowej. Przyjemna słodycz, z wyraźnym karmelem i lekką świeżością, jest uzu...
Cukier Kryształowy
Cukier biały w jakościach EG I i II
Cukier Cukrowy
Cukier trzcinowy z różnych części świata jako surowy cukier trzcinowy lub cukie...
Mieszanka do chleba o dużych i średnich rozmiarach, z ciemnym miąższem, dużymi dziurami i intensywnymi aromatycznymi nutami prażenia.
Format: 25 kg
D...
Sacharoza, znana również jako cukier biały lub cukier stołowy, jest pozyskiwana z buraków cukrowych lub trzciny cukrowej. Jest to disacharyd, który na...
Sakaroza, znana również jako cukier biały lub cukier stołowy, pozyskiwana jest z buraka cukrowego lub trzciny cukrowej. Jest to disacharyd, który nale...
Pan di Zucchero to rodzaj cykorii o dużych liściach, zwiniętych w kolorze białej łodygi. Ma lekko gorzkawy i trawienny smak, zawiera wiele minerałów i...
Mąka guarowa jest pozyskiwana z endospermu rośliny guar, Cyamopsis tetragonolobus.
Należy do rodziny roślin strączkowych. Tak zwana fasola krzewiasta...