... dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia wynosi 15º-18ºC.
Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie i odpoczynek w piwnicy.
Składniki: Łopatka wieprzowa z żołędzi i sól morska.
... automatycznie odkostniane. W trybie otwartym nadaje się do odkostniania wszystkich okrągłych cięć, takich jak szynka, łopatka czy golonka.
Zalety
Optymalne wyniki: czyste usunięcie skóry bez pozostałości
Nieskończona regulacja grubości skóry/ciecia
Wyposażony w dwa standardowe prędkości robocze
Kompaktowy, mobilny dzięki stałym i prowadzącym rolkom
Opcje:
Rolki dociskowe w różnych twardościach i...
Wierzymy w jakość produktów wytwarzanych w Hiszpanii, dlatego chcemy dzielić się nimi z resztą świata.
Asturyjczycy są dumni ze swojego sera koziego, Walencjczycy z paelli, Riojczycy z wina, ale cała Hiszpania cieszy się, gdy nasze produkty i przepisy przekraczają nasze granice. Jako Hiszpanie jesteśmy dumni z naszej gastronomii i różnorodności produktów wytwarzanych w naszej ziemi.
Gourmet Corp...
W DOMPAL mamy najlepszy wybór szynki i wędlin, mięsa iberyjskiego, ekskluzywnych serów, AOVE, win oraz najbardziej wyselekcjonowanych konserw warzywnych i morskich. Każdy z naszych produktów jest wynikiem starannej selekcji, aby zapewnić najlepszą obsługę naszym klientom. Z zakładu suszenia i produkcji w Jabugo (Huelva) oraz naszej głównej siedziby w Alcobendas (Madryt) docieramy do wszystkich zak...
...Surowiec:
Wybrana świeża krajowa noga wieprzowa bez goleni, kg 13,50, przycięta i odtłuszczona z nadmiaru, bez dodatku polifosforanów, produktów mlecznych i glutenu. Po schłodzeniu, szynka jest owinięta w elastyczną, ochronną osłonę, którą można ponownie zamknąć. Następnie jest związana, pakowana i pasteryzowana.
Wielkość:
Około kg 10,00/11,00
Składniki:
noga wieprzowa, sól, aromaty i przyprawy, dekstroza, fruktoza, przeciwutleniacz E 316, konserwant E 250.
Opakowanie:
Przezroczyste torby Cryovac...
...IGP (bez os) 18 miesięcy dojrzewania, RASA WIEPRZOWA MANEX 8 kg
Wyjątkowa szynka. Rolls Royce z Bayonne. Rzadki produkt. Jakość zbliżona do Wieprza Czarnego z BIGORRE w znacznie niższej cenie.
Wieprz MANEX to tradycyjna ciężka wieprzowina z Kraju Basków. Jest hodowany i karmiony przez co najmniej 9 miesięcy wyłącznie zbożami produkowanymi przez farmę hodowlaną. To hodowle farmerów przestrzegających norm środowiskowych i dobrostanu zwierząt dzięki ograniczonej liczbie stad.
PLV z wyświetlaczem z tworzywa sztucznego oraz ceny dostarczone z produktem.
...Najwyższej jakości szynka iberyjska z karmionych żołędziami 100% Iberico, krojona nożem i pakowana próżniowo.
Dostarczamy tylko B2B, więcej informacji tutaj:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Minimalne zamówienie: 25 kartonów (1.000 sztuk). Cena za 25 kartonów: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Hiszpania)
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji. Waga kartonu: 6,55 kg.
Czas dostawy: do negocjacji.
TRANSPORT: Chłodzony 5ºC.
...Szynkawieprzowa czarna z Bigorre AOP w całości, bez kości. Szynka o wyrazistym charakterze, rozpoznawalna po marmurkowatej strukturze mięsa i wyjątkowym tłuszczu, który zawdzięcza 24-miesięcznemu dojrzewaniu. Czarny wieprz z Bigorre, kuzyn iberyjskiego "Pata Negra" i rozpoznawalny po czarnym futrze, to wyjątkowy francuski świnia. Korzysta z zdrowej, w 100% roślinnej diety oraz życia na wolności u stóp gór.
...
Jelita wieprzowe
Łopatka wieprzowa
Kołnierz wieprzowy
Tusza wieprzowa
Ucho wieprzowe
Lędźwie wieprzowe (bez kości)
Szyja wieprzowa (bez kości)
Szynka 4D (bez kości i skóry)
Szynka 3D (bez kości i skóry)
Łopatka wieprzowa 4D (bez kości i skóry)
Łopatka wieprzowa 3D (bez kości i skóry)
Boczek (bez kości)
Boczek (bez kości i skóry)
Obrzeża wieprzowe 80/20
Goleń wieprzowa (bez kości)
Goleń wieprzowa z kością
Żeberka wieprzowe
Żeberka wieprzowe z mięsem...
...ponieważ ich cierpko-kwaśny smak przytłacza łagodne, słodkie aromaty szynki. Pokrojona w małe paski lub kostkę, uwalnia swoje wspaniałe aromaty w daniach makaronowych, z gnocchi, naleśnikami lub w zupach warzywnych i fasolowych.
Producent: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Włochy.
Suszona na powietrzu surowa szynkawieprzowa. Składniki: mięso wieprzowe, sól morska. Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze +1°C do +10°C. Produkt z Włoch. IT-99-L-CE...
César Nieto to fabryka wędlin i szynki, która oferuje następujące produkty:
Ibéricos curados:
- jamón de bellota
- lomo de bellota
- lomito de bellota
- chorizo de bellota
- salchichón de bellota
- chorizo vela de bellota
- sobrasada de bellota ibérica
- loncheados de bellota
Ibéricos frescos:
- cabecero de bellota
- chuletero de bellota
- carrillada de bellota
- corona de bellota
- abanico de b...
... najwyższej jakości. Oferujemy również naszą usługę krojenia na wszelkiego rodzaju imprezy i wydarzenia.
JAK KONSUMOWAĆ KROJONĄ SZYNKĘ
Przed otwarciem opakowania warto umieścić je pod ciepłym strumieniem wody przez pół minuty oraz lekko podgrzać talerz, na którym będzie podawana. Przed podaniem należy pozostawić na około pięć minut, aby się dotleniła i uwolniła cały swój smak.
SZYNKA IBERYJSKA
Nowe...
Ręczna produkcja, będąca wynikiem bogatej i starej tradycji wędliniarskiej hiszpańskiego Levante, uczyniła te produkty punktem odniesienia w całym regionie.
Sprzedaż online szynki iberyjskiej i produktów gourmet z Hiszpanii. - Szynki i łopatki iberyjskie - Produkty 5J - Wędliny - szynki bez kości i krojone - Akcesoria - Stojaki na szynkę - Noże profesjonalne - Oliwa z oliwek...
Specjalizujemy się w przetwarzaniu świeżych szynki. Specjalizacja, którą zróżnicowaliśmy o inne świeże produkty, takie jak łopatki, filety, coppa, pancetta itp.