Francja, Paris
... uprawiane w naszym ogrodzie. Menu obejmuje domowe specjały, takie jak Tagliatelle w sosie z gęsi, sarny lub dzika, Pappardelle w sosie z gęsi, sarny lub dzika, Gnocchi z truflami, w sosie z gęsi, sarny lub dzika, Mieszane grillowane mięso, doskonałe bruschetty z oliwą z oliwek z Umbrii, Crescia lub chleb z kiełbasą, domowym słoniną, z barbozą, z szynką, z kotletami. Obiekt składa się z 5 sypialni i 1 pokoju dla osób niepełnosprawnych. Każdy pokój wyposażony jest w: łazienkę, 4 miejsca noclegowe, w tym jedno podwójne i 2 pojedyncze łóżka, biurko, telewizor.
Hotel Restauracja Monte Bove, położony w sercu Gór Sibillińskich, oferuje przytulne i charakterystyczne pokoje wyposażone we wszystkie udogodnienia. W restauracji można skosztować typowych specjałów regionu Marche, takich jak mięso z grilla, tagliatelle z truflami, tradycyjna bruschetta, polędwica wieprzowa w sosie słodko-kwaśnym, pstrąg z grilla oraz wiele innych charakterystycznych dań.
Włochy, MONTAIONE
... przetwarzaniem, sprzedażą i dystrybucją suszonych grzybów i trufli. Oferujemy w każdej porze roku starannie wyselekcjonowane, pachnące i doskonałe świeże trufle. Nasza oferta produktów uzupełniona jest o sosy i pasztety z truflami i grzybami, oliwy aromatyzowane, pecorino z truflami, tagliatelle z truflami, krem czekoladowy z truflami, rzemieślnicze sosy mięsne, przyprawy suszone, suszone grzyby i suszone pomidory. Nasze produkty są wolne od konserwantów i barwników, z surowców wyłącznie włoskich.