Niemcy, Bad Bramstedt
...Nasza aromatyczna mieszanka przypraw jest idealna do grillowanej ryby wszelkiego rodzaju, smakuje autentycznie jak nad morzem! Nie potrzeba wiele, aby przygotować pyszną rybę z grilla, z naszym solą jodowaną zrobisz wszystko dobrze. Absolutnie idealne jest połączenie z naszym pieprzem rybnym, nic więcej nie jest potrzebne. Odpowiednia dla wszystkich rodzajów ryb, niezależnie od tego, czy to cała ryba, czy filety, zawsze smaczna. Zawartość: 400,00 g Numer artykułu: 800133...
Turcja, Izmir
Tarege Trade House jest eksporterem z Turcji, specjalizującym się w ziołach leczniczych, przyprawach, nasionach oleistych, suszonych owocach i warzywach. Nasze główne produkty pochodzenia tureckiego to liść laurowy, oregano, rozmaryn, tymianek, nasiona sosny, suszona morela, suszona figi, ostropest, korzeń lukrecji, szałwia, papryka, sumak, mahlep, nasiona wiśni, pestki wiśni, gorzkie pestki morel...
...Inne opakowania VRAC i SACHETY: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Jakość orzechów nerkowca określa się głównie na podstawie ich kalibracji i koloru. Im bardziej nasiono jest białe-ivory, tym lepsza jest jego jakość. Chrupiący i wyrafinowany, Orzech Nerkowca Cały Sprawiedliwy VIJAYA jest doskonałej jakości; to orzech naturalny, bez dodatku soli, który nie przeszedł aromatyzacji ani smażenia. Będzie prawdziwą ucztą dla Twoich przekąsek i potraw kulinarnych. Referencja: 20900...
Francja, Olivet
... do obniżenia poziomu „złego” cholesterolu. To pożywna przekąska, która tłumi uczucie głodu. Migdał (w tym drugim znaczeniu) to nasiono oleiste o jasnym, chrupiącym miąższu, słodkim lub gorzkim (w przypadku migdałów dzikich). Podłużne i spłaszczone, spiczaste na końcu z zarodkiem, pokryte jest lekko włóknistą brązową skórką. Gdy ta skórka jest delikatnie usunięta, migdał nazywany jest obranym.
Francja, Paris
... amygdalus var. dulcis, oraz migdał gorzki, Prunus amygdalus var. amara, ten ostatni uznawany jest za toksyczny z powodu zawartości kwasu cyjanowodorowego. Jest to nasiono oleiste, czyli bogate w lipidy, często nazywane "owocem suchym oleistym". Jeśli migdał jest zbierany przed dojrzałością, jego skórka jest jeszcze zielona, znana jako zielony migdał. Tak więc zielone i świeże migdały mają delikatne, mleczne wnętrze o subtelnym smaku. We Francji zbiera się je w czerwcu i lipcu. Gdy migdał jest całkowicie dojrzały, staje się suchy i jest zbierany. Ean13:3701511707330 Referencja: MigdałBioHachéeFrancja1...