Polska, Wrocław
...Składniki: czekolada (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, aromat), śmietana (śmietana mleczna), stabilizator: karagen, pasta orzechowa. Zawiera mleko, orzeszki ziemne, orzechy laskowe, soję. Może zawierać jaja, sezam, inne orzechy.
Francja, Biguglia
...Trufle Crunchiella Przepis na 25 trufli ● 1 słoik Crunchiella O Mà! ● 100 g kakao w proszku Napełnij silikonową formę na mini półkulki Crunchiella O Mà! Umieść w zamrażarce na całą noc, aby półkulki stwardniały. Następnego dnia wyjmij półkulki Crunchiella O Mà! i połącz je ze sobą. Podgrzej palcami, aby ułatwić łączenie. Obtocz w kakao w proszku. Umieść w lodówce przed podaniem. Pozwól przyjemności wykonać swoją pracę...!
Francja, Arles
...Maison Lesage Orzechy laskowe z Piemontu prażone i pokryte praliną gianduja z orzechami laskowymi i migdałami z Prowansji, chrupiącą feuilletine i czekoladą. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze między 16 a 20°C Składniki: orzechy laskowe z Piemontu, cukier, czekolada gorzka 62%, czekolada biała 32%, pokruszone ciastka, masło kakaowe, czekolada biała 32%, migdały z Prowansji, czekolada mleczna 33%, mleko w proszku pełne, pasta kakaowa (ziarna kakao), mleko odtłuszczone w proszku, substancja do pokrywania: lak, guma arabska, proszek kakaowy, masło, ekstrakt waniliowy z ziarnami.