...Trufle Crunchiella
Przepis na 25 trufli
● 1 słoik Crunchiella O Mà!
● 100 g kakao w proszku
Napełnij silikonową formę na mini półkulki Crunchiella O Mà!
Umieść w zamrażarce na całą noc, aby półkulki stwardniały.
Następnego dnia wyjmij półkulki Crunchiella O Mà! i połącz je ze sobą.
Podgrzej palcami, aby ułatwić łączenie.
Obtocz w kakao w proszku.
Umieść w lodówce przed podaniem.
Pozwól przyjemności wykonać swoją pracę...!
...Maison Lesage
Orzechy laskowe z Piemontu prażone i pokryte praliną gianduja z orzechami laskowymi i migdałami z Prowansji, chrupiącą feuilletine i czekoladą.
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze między 16 a 20°C
Składniki: orzechy laskowe z Piemontu, cukier, czekolada gorzka 62%, czekolada biała 32%, pokruszone ciastka, masło kakaowe, czekolada biała 32%, migdały z Prowansji, czekolada mleczna 33%, mleko w proszku pełne, pasta kakaowa (ziarna kakao), mleko odtłuszczone w proszku, substancja do pokrywania: lak, guma arabska, proszek kakaowy, masło, ekstrakt waniliowy z ziarnami.