...Temperówki, enrobownice i ich akcesoria do enrobowania i formowania czekolady, które umożliwiają produkcję cukierków, pralinek, napolitank, tabliczek czekolady, trufli oraz formowania pustych kształtów, idealne rozwiązanie do enrobowania pralinek, batoników zbożowych, wafli ryżowych, ciast, ciastek… Tunelchłodzeniaczekolady z linią do enrobowania lub formowania dla cukierków i tabliczek, enrobownica do gum do żucia i lizaków. Automatyczny zbiornik do enrobowania, kompletny, pod klucz i dostosowany do potrzeb. Linia do formowania kropelek i soczewek oraz figurek ...
...Można produkować w szerokości taśmy w zakresie od 200 mm do 1750 mm.
Posiada dwustronną konstrukcję pokrywy.
Każda strefa nadaje się do chłodzenia bezpośredniego i pośredniego.
Jest to maszyna o bardzo wysokiej efektywności energetycznej.
Posiada całkowicie nierdzewną konstrukcję pokrywy.
Część wejściowa tunelu jest ruchoma w górę-dół oraz przód-tył.
Dzięki automatycznemu systemowi kierowania taśmą zapobiega się deformacji taśmy.
Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt z nami.
...Bezpośrednie wylewanie czekolady na tunel chłodniczy. Tunel chłodniczy ma 2 strefy chłodzenia. Podajniki są napędzane silnikami serwo z ruchami pionowymi. Podgrzewanie podajników jest kontrolowane przez 24V PID. Kontrola odbywa się za pomocą PLC i HMI. W linii produkcyjnej do wytwarzania kropli czekolady można używać kokolinu lub prawdziwej czekolady. Podajniki są zoptymalizowane do produkcji kropli i płatków czekolady. Wydajność może się różnić w zależności od prędkości, czasów oczekiwania i wagi wydrukowanej. Podajniki mogą pracować z maksymalną prędkością 20 uderzeń/min.
...Tunel chłodniczy
– Nasz tunel chłodniczy jest używany do chłodzenia biszkoptów pokrytych czekoladą, galaretki, nugatu, fondantu i podobnych produktów.
– Szerokości taśmy 400, 600, 800, 1000, 1200 mm
– Jednostka chłodząca znajduje się w środkowej części tunelu. Dwa wentylatory dostarczają niezbędny strumień powietrza.
– Temperatura tunelu jest kontrolowana przez cyfrowy termostat.
– Temperatura...