Chleb jest źródłem niezbędnych składników odżywczych, które bezpośrednio wpływają na zdrowie człowieka, a jakość chleba zależy od jakości jego mąki. Przed produkcją mąki pszennej ważne jest staranne dokonanie odpowiedniego wyboru, analizy jakości oraz określenie idealnych proporcji mieszania pszenicy w laboratorium badawczo-rozwojowym. Od zakupu pszenicy po produkcję mąki, monitorowanie każdego...
... się przez doświadczony zespół ekspertów, z uwzględnieniem każdego czynnika wpływającego na jakość produktu (rodzaj pszenicy, warunki atmosferyczne, rodzaj gleby, poszanowanie środowiska w produkcji). Próbki pobrane z partii produkcyjnych, przeprowadzone analizy, śledzenie produktów oraz okresowe spotkania jakościowe zapewniają, że każda partia, w każdym kraju, spełnia te same standardy jakości.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play