...Ważne jest, aby w systemie znajdowało się czyste i suche powietrze, aby zapewnić opłacalną i efektywną produkcję na całym świecie. Modułowe osuszacze powietrza bez ciepła Mikropor MMD-VP eliminują parę wodną z powietrza sprężonego, zatrzymują korozję i hamują wzrost mikroorganizmów w krytycznych aplikacjach.
Osuszacze powietrza adsorpcyjne bez ciepła MMD-VP dostarczają wysokiej jakości suche...
...Oferując wysoką wydajność, seria pomp ciepła Aldea ALD-EQ-MB-12 o mocy 12 kW, monoblokowa pompaciepłapowietrze-woda,
Oferuje bardzo mocne, ciche, racjonalne i przyjazne dla użytkownika rozwiązania grzewcze i chłodzące. Ponieważ wszystkie jej komponenty są zebrane w jednej obudowie, nie zajmuje dodatkowej przestrzeni. Jej instalacja jest bardziej praktyczna, ponieważ nie wymaga dodatkowych rur...
...Jednostki wentylacyjne z odzyskiem ciepła TVHR DX z pompąciepła, zaprojektowane w celu oszczędzania energii oraz poprawy jakości powietrza wewnętrznego. Jednostki TVHR DX zapewniają odzysk ciepła oraz dobrze schłodzone świeże powietrze dzięki wymiennikowi ciepła typu płyta powietrze-powietrze oraz pompie ciepła. 30°C świeżego powietrza latem i 12°C świeżego powietrza zimą można uzyskać za pomocą standardowych jednostek odzysku ciepła, ale te wyniki nie są komfortowe. Może zapewnić 20°C świeżego powietrza latem i 25°C świeżego powietrza zimą z wysokowydajną pompąciepła.
... swojej energii z powietrza, tak jak w pompach ciepłapowietrze-woda, a część z energii elektrycznej. Pompaciepła do osuszania owoców i warzyw jest umieszczona wewnątrz w pełni izolowanej komory suszącej, a temperatura wewnątrz komory suszącej wynosi 65 °C, co pozwala na odparowanie wody z owoców, warzyw lub innych produktów spożywczych. Woda parowa jest transportowana do pompy ciepła za pomocą wentylatorów, a ciecz jest usuwana poprzez jej skroplenie. W ten sposób proces suszenia jest zakończony.
... część swojej energii z powietrza, tak jak w pompach ciepłapowietrze-woda, a część z energii elektrycznej. Pompaciepła do osuszania owoców i warzyw jest umieszczona wewnątrz w pełni izolowanej komory suszącej, a temperatura wewnątrz komory suszącej wynosi 65 °C, co pozwala na odparowanie wody z owoców, warzyw lub innych produktów spożywczych. Woda z parownika jest transportowana do pompy ciepła za pomocą wentylatorów, a ciecz jest usuwana poprzez jej skroplenie. W ten sposób proces suszenia jest zakończony.