Francja, Montelimar
...Odkryj nasz Nougat du Terroir z migdałami prowansalskimi i miodem lawendowym. Lokalne składniki o intensywnych smakach, tworzące tradycyjny i pyszny miękki nugat. Składniki: Cukier, Migdały, Cukier miodowy, Migdały, Miód 27,3%, Syrop glukozowy, Białka jaj, Chleb przaśny (Woda, skrobia, oliwa z oliwek), Naturalny ekstrakt waniliowy. Metoda produkcji: Miód i syrop glukozowy gotowane w garnku...
Hiszpania, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
Hiszpania, Castuera
Rodzinna firma z siedzibą w Castuera (Extremadura). Od swoich początków skupiła się na produkcji dwóch produktów o dużej tradycji w regionie: nugatu (Turrones Rey) oraz oliwy (Aceite Sierra Serena). TURRONES REY Firma dysponuje liniami produkcyjnymi do nugatu twardego, innej do nugatu miękkiego oraz kolejnej do pozostałych rodzajów nugatu, a także sekcją czekolad, marcepanów, prażonych migdałów ...
Hiszpania, Jijona (alicante)
Tradycyjna produkcja wysokiej jakości gourmet nougat turrón. Odmiany: Turrón z Jijona i Turrón z Alicante.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play