... jest bogaty: zawierają karoten, kwas nikotynowy i askorbinowy, witaminy z grupy B oraz witaminę PP. W przegrodach znajduje się wiele aminokwasów, tanin i olejków eterycznych, które decydują o ich korzyściach dla ludzkiego organizmu.
Zapewniamy suszenie naszych produktów zgodnie ze wszystkimi wymaganiami, aby zachować maksymalną ilość substancji odżywczych.
Kraj pochodzenia - Ukraina
Typ: Konwencjonalny
Część rośliny: Przegrody, liście
Ilość: do 3 ton rocznie
Opakowanie: Zgodnie z wymaganiami...
...Materiał jest neutralny w smaku i zapachu oraz oferuje najlepsze możliwe właściwości barierowe dzięki specjalnej strukturze materiału.
Stosuje się je do:
- wielu rodzajów produktów spożywczych luzem, na przykład:
- kawy,
- artykułów spożywczych,
- musli,
- płatków,
- przypraw,
- herbaty.
...Basis50 - automatyczna maszyna do pakowania krok po kroku z poziomym załadunkiem. Basis50 wykazuje stabilną wydajność i wysoką jakość pakowania przy prędkości do 50 pakietów na minutę. Herbata jest najczęściej spożywanym i ulubionym napojem na świecie. Najbardziej tradycyjnym i popularnym opakowaniem herbaty jest opakowanie kartonowe.
W asortymencie firmy "BASIS" znajduje się sprzęt do pakowania...
... dostawcami energii dla ludzkiego ciała. Cukier produkowany jest głównie z buraków cukrowych lub trzciny cukrowej.
Cukier jest głównym składnikiem do przygotowywania słodkich potraw i napojów. Dodaje się go do herbaty, kawy i kakao, aby nadać im słodki smak, który redukuje standardową gorycz. Cukier jest dobrym konserwantem do przygotowywania różnych produktów z owoców i jagód – dżemów, konfitur, galaretek.
Wartość odżywcza 100 g produktu wynosi 1666,4 kJ lub 398 kcal (zawartość węglowodanów) – 99,8 g.
Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt z nami.